Office space Den Haag, Hoefkade 9

No reviews written yet

Acreage:
10m2 tot 150m2
24-Hour accessibilityReception deskMeeting roomsGlass fiber internet

About the office space on Hoefkade 9, Den Haag

In het centrum van Den Haag zijn hippe kantoorruimtes te huur. Variërend in grootte, inclusief vergaderzalen, belcellen en een luxe entree met receptie. Laat je in de watten leggen door dit business center. 

Niet alleen voor complete bedrijven is deze kantoorruimte ideaal: ook freelancers halen hun hart op in dit business center. Er zijn door het hele gebouw comfortabele, en flexibele, werkplekken te vinden. Bovendien is er Wi-Fi in het hele gebouw aanwezig. Voor het collegiale gevoel is er een luxe gezamenlijke keuken je kunt koken, connecten en socializen. En wist je trouwens dat het strand ontzettend dichtbij ligt? Voor een snelle, en verfrissende vergadering, bereik je in tien minuten de zee. Laat dit business center nou toevallig fietsen verhuren!

Pros

Cons

The neighbourhood of Hoefkade 9, Den Haag

In het de stationsbuurt van Den Haag, op loopafstand van Station Den Haag HS, ligt dit luxe business center. Cafés, restaurants en gezelligheid zijn om de hoek te vinden. Het strand ligt ook op korte fietsafstand. De afrit richting Schenkkade is op vijf minuten afstand gelegen. 

What do our customers say about Hoefkade 9

No reviews written yet

Write a review about Hoefkade 9

Request for information and a quote:

Office space specialist in Den Haag

Rick Rosier.

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92