Flexas blog, alles over kantoorruimte!

Tips

Wat is het verschil tussen een bedrijfsruimte en een kantoorruimte

Het verschil tussen een bedrijfsruimte en een kantoorruimte is simpel. Een bedrijfsruimte is vaak een opslag, magazijn of werkplaats met een klein kantoor. Een kantoorruimte is alleen een kantoor. Hier staan bureau’s en vindt het gros van de werkzaamheden van het desbetreffende bedrijf plaats. Bijvoorbeeld administratief of in de zakelijke dienstverlening.

Lees verder
Tips

Het nieuwe regeerakkoord, wat betekent dit voor bedrijven?

Na lang overleg zijn de partijen VVD, CDA, ChristenUnie en D66 er eindelijk uit en is er een nieuw regeerakkoord. Hierin staat natuurlijk ontzettend veel dat logischerwijs impact zal hebben op iedereen. Flexas.nl heeft in deze blog getracht de factoren uiteen te zetten die vooral van invloed op het bedrijfsleven zijn!

Geldzaken

Alle factoren die in het regeerakkoord staan moeten zorgen voor een jaarlijkse groei van de economie met 2%. Dit is natuurlijk een goed bericht voor alle bedrijven. Meer commercie betekent immers meer omzet!

Lees verder
Drie nieuwe medewerkers bij Flexas.nl
Flexas.nl-nieuws

Even voorstellen..

Yvette Prast, Rick Rosier en Patrick Brinkman versterken het team van Flexas.nl! Wij groeien al tijden erg hard en door het grote aantal nieuwe aanvragen was het hoogtijd voor een nodige versterkingen. Yvette en Rick gaan aan de slag als broker en Patrick gaat ons marketing team versterken. Het is dus goed mogelijk dat je in contact komt met onze nieuwe aanwinsten! We zullen ze daarom even voorstellen.

Lees verder
Rotterdam op zijn best
Tips

De 5 hipste kantoren in Rotterdam!

Rotterdam is een echte wereldstad en met haar ruim 600.000 inwoners is het de op 1 na grootste stad van Nederland. De Maasstad groeit hard en is een echte commerciële metropool geworden. Mede door de gloednieuwe kantoren is het bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven om zich in Rotterdam te vestigen. Anders dan Amsterdam, heeft Rotterdam ruimte voor prachtige nieuwbouw waarin wonen, werken en recreëren op een mooie manier samenkomt. Daarom heeft Flexas.nl een lijst gemaakt van de 5 hipste kantoren in Rotterdam waar je zeker even een kijkje moet nemen!

Lees verder
Een aangename werkomgeving in Rotterdam
Tips

Hoe gaat onze werkomgeving er in de toekomst uit zien?

Je werkomgeving in de toekomst of specifieker: in 2025. Hoe zal dat eruit zien? Het Centre for People and Buildings en Hospitality Group hebben onderzoek gedaan bij 12 grote organisaties om te kijken hoe zij verwachten dat de werkomgeving er waarschijnlijk uit zal gaan zien. Dit zijn de trends die je in de gaten moet houden!

Lees verder
Goed gebruik van een verticale tuin
Kantoorinrichting

Kantoorplanten: super belangrijk!

De laatste trends en alles over de hipste en beste kantoorplanten

Kantoorplanten geven je kantoor een rustige en aangename sfeer, maar het vinden van de juiste plant voor jouw kantoor kan nog best lastig zijn. Het moet natuurlijk bij je kantoor passen, heb je er de ruimte voor en hoeveel tijd wil je eraan besteden. Dit zijn allemaal opties die je moet overwegen.

Lees verder
Een inspirerende ruimte om lekker te werken
Kantoorinrichting

Heb jij een positieve werkomgeving?

Er is tegenwoordig een scala aan onderzoeksresultaten beschikbaar over de werkomgeving op kantoor, de invloed op werknemers en hoe zij kijken naar hun werkplek. Wij vonden recentelijk dit onderzoek van Sharp over hoe werknemers naar hun kantoorruimte en werk kijken.Het onderzoek is gehouden onder ruim zesduizend respondenten verdeeld over landen in heel Europa. Welk land verwacht jij dat de meest positieve werkomgeving heeft?

Lees verder
Gezelligheid kent geen tijd
Tips

De donkere kantoordagen komen eraan

De zomer is nog maar net voorbij en de herfst staat alweer met de eerste herfststorm voor de deur. Misschien nog een paar mooie dagen, maar het echte warme weer zien we volgend jaar pas opnieuw. Nu is het zaak je klaar te maken voor de donkere kantoordagen. De lage temperaturen en sneeuw staan om de hoek. Met de verandering van het seizoen verandert ook de manier van werken/leven. Kun je nog iets doen met deze verandering op kantoor?

Lees verder

Pagina's