Flexas blog, alles over kantoorruimte!

planten op kantoor
Kantoorinrichting

De hipste kantooraccessoires!

Als kantoorruimte bemiddelaar zien wij heel veel kantoren de revue passeren. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de leukste en laatste ontwikkelingen als het gaat om het ontwerp, de inrichting en accessoires op kantoor. Zo schreven wij bijvoorbeeld al blogs over hoe je met een klein budget toch een hip kantoor kunt realiseren en tips bij de verbouwing van je kantoor.

Lees verder
Flexas.nl breidt uit naar België
Flexas.nl-nieuws

Europese expansie van Flexas.com begint in België

Online kantoorruimte bemiddelaar Flexas.nl is al jaren toonaangevend op de online kantorenmarkt in Nederland. Nu het zo goed gaat is uitbreiding naar het buitenland een logische stap. Enige tijd geleden zijn via een podcast op Sprout al de eerste berichten naar buiten gekomen over de uitbreiding naar België en nu beginnen deze ontwikkelingen echt vorm te krijgen.

Lees verder
Tips

Blijf in beweging met een bureaufiets op kantoor!

Nederlanders zitten te veel en bewegen te weinig. Het is ook niet zo dat dit onbekend is onder de bevolking, integendeel, bijna iedereen weet het, maar een verandering in je leefstijl aanbrengen kan best lastig en intens zijn. Velen hebben geen zin of tijd om elke dag na het werk nog even de sportschool in te duiken. We zijn vaak zo druk dat we liever een avondje Netflix binge watchen. Gewoon, om even te ontspannen in plaats van de benen te strekken en een ommetje te maken. Gelukkig is het nu mogelijk om op kantoor te bewegen, namelijk met een bureaufiets!

Lees verder
Het kantoor van de maand Mei is dit kantoor aan de leidseweg in Utrecht
Kantoorruimte van de maand

Kantoor van de maand: Mei 2017

Inspirerende kantoorgebouwen en kantoorruimtes kunnen bedrijven tot ongekende hoogten drijven. Juist daarom is het belangrijk als organisatie, en met name voor startups en scale-ups, om in een geschikt kantoor te zitten. Dit keer is het kantoor van de maand een kantoor in Utrecht aan de Leidseveer. Een prachtig kantoor en één die bijzonder inspirerend en motiverend kan zijn voor jouw bedrijf!

Lees verder
Internetsnelheid op kantoor
Tips

Internetsnelheid op kantoor

Elk kantoor beschikt tegenwoordig over een internetverbinding, maar welke internetsnelheid is nu het beste voor jouw situatie? Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van de werkzaamheden die jouw bedrijf uitvoert. Wanneer je een bedrijf in copywriting hebt zal je sneller met internet tevreden zijn dan een bedrijf dat met animatie video’s werkt.

Lees verder
Stiefgoed Utrecht-Zuid winnaar feedback kwartaalprijs
Feedback-kwartaalprijs

Stiefgoed winnaar van de feedback kwartaalprijs Q1 2017

Bij Flexas.nl zien wij de klant als koning. Wij zijn daarom altijd nieuwsgierig naar de mening van onze klanten. Op basis van de korte beoordelingen kunnen wij onze service verbeteren, Flexas.nl hecht hier veel waarde aan. Elke maand worden er tientallen reviews achtergelaten. Wij willen iedereen bedanken die in het eerste kwartaal van 2017 een beoordeling heeft achtergelaten op The Feedback Company. Hierdoor kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen om een passende kantoorruimte te vinden.

Lees verder
Samenwerking Sprout en Flexas.nl
Flexas.nl-nieuws

Sprout en Flexas.nl slaan de handen ineen

Ondernemersplatform Sprout en kantoorruimte specialist Flexas.nl zijn een officiële partnership aangegaan. Sprout is een actief ondernemersplatform dat snelgroeiende en ambitieuze ondernemers met elkaar verbindt. Sprout informeert én inspireert ondernemers door het brengen van het laatste nieuws. Sprout ondersteunt ondernemers door kwalitatief goede content te delen over alle facetten in het ondernemerschap.

Lees verder
Kantoorruimte van de maand

Kantoor van de maand: april 2017

De nieuwste aanwinst in de prestigieuze lijst met Kantoren van de Maand is Spaces, aan het Hofplein 20 in Rotterdam. Dit kantoor past ook uitstekend bij de themamaand op VJ: kantoorconcepten. Dit kantoorconcept staat namelijk op alle toplijstjes van meest inspirerende kantoorconcepten en hun locatie in Rotterdam is hier een bijzonder goed voorbeeld van.

Lees verder

Pagina's