Flexas blog, alles over kantoorruimte!

Flexas.nl voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Award!
Flexas.nl-nieuws

FD Gazellen 2018: Flexas.nl voor het vierde jaar op rij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Het gaat goed met Flexas.nl. Al voor de vierde keer op rij is Flexas.nl genomineerd voor de FD Gazellen Award. Een prijs waar we ontzettend trots op zijn! De FD Gazellen, een prestigieuze prijs. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moet je als organisatie minstens drie jaar een minimale omzetgroei realiseren van 20 procent.

Lees verder
Outstanding Office Space: Keizersgracht 62-64
Tips

Outstanding Office Space: Keizersgracht 62-64

Er zijn een aantal factoren die een kantoorruimte of gebouw echt onderscheiden. Locatie, exterieur, interieur, community, bereikbaarheid, faciliteiten en services. Al deze factoren dragen bij aan de waardering van het kantoor en zorgen ervoor dat deze in aanmerking komt voor een outstanding office space award. Bekijk de video van de uitreiking hier!

Lees verder
Nieuwe BNR Commercial opgenomen
Flexas.nl-nieuws

Nieuwe BNR Commercial opgenomen!

Flexas.nl vliegt deze week meteen uit de startblokken. We waren vanochtend namelijk op bezoek bij onze vrienden van BNR om onze vernieuwde radiocommercial op te nemen. Na drie jaar dezelfde commercial was het tijd voor een nieuwe versie!

Het is natuurlijk wel altijd een wikken en wegen over wat er precies in moet komen. Niet eenvoudig, want we willen natuurlijk graag al onze USP’s zo goed mogelijk naar voren laten komen en echt onze meerwaarde tonen. Uiteindelijk valt de keuze op:

Lees verder
Flexas.nl: outstanding office space (amsterdam)
Flexas.nl-nieuws

Flexas.nl: Outstanding Office Space Awards

Als online specialist in kantoorruimte weten wij als geen ander dat de gebruiker  (ondernemers en bedrijven) bepalen welke kantoren er het beste uitzien, het beste serviceniveau hanteren en het meest gastvrij zijn. Daarom zijn wij enige tijd geleden begonnen om reviews van huurders toe te voegen aan de kantoorruimtes die op Flexas.nl staan.

Lees verder

Pagina's