Flexas blog, alles over kantoorruimte!

Outstanding office space: Flight Forum 840. Uitreiking Rick Rosier aan Eduard Schaepman
Flexas.nl-nieuws

Outstanding Office Space: Flight Forum 840

Niet iedereen komt in aanmerking om een Outstanding Office Space Award te winnen. Deze prijs kun je als verhuurder winnen op basis van de reviews van de huurders en potentiële huurders. Flight Forum 840 heeft in totaal vijf reviews weten te bemachtigen! De faciliteiten, kantoorruimte en de ligging maakt dit kantoor een Outstanding Office Space. 

Lees verder
Outstanding Office Space: Koningin Julianaplein 10 in Den haag
Flexas.nl-nieuws

Outstanding Office Space: Koningin Julianaplein 10, Den Haag

Het is weer tijd om een Outstanding Office Space Award in Den Haag uit te reiken. Een prijs die je niet zomaar naar binnen sleept. Deze prijs kun je als verhuurder winnen op basis van de reviews van de huurders en potentiële huurders. Dit kantoor heeft in totaal 7 reviews weten te verzamelen en is daarmee winnaar van deze prestigieuze prijs! Onder andere de faciliteiten en de ligging maken dit kantoor een Outstanding Office Space.

Lees verder
Outstanding office space: Weena 690A in Rotterdam
Flexas.nl-nieuws

Outstanding Office Space: Weena 690A

Het is weer tijd om een Outstanding Office Space Award in Rotterdam uit te reiken. Een prijs die je niet zomaar wint. Deze prijs kun je als verhuurder winnen op basis van de reviews van de huurders en potentiële huurders. De Weena 690A is goed achter de huidige huurders aangegaan en heeft totaal 11 reviews weten verzamelen! De faciliteiten, het uitzicht en het gevoel van thuiskomen maakt dit kantoor een Outstanding Office Space.

Lees verder
Flexas.nl-nieuws

Outstanding Office Space: Europalaan 400

Een Flexas Outstanding Office Space Award winnen is iets waar je als verhuurder heel trots op kunt zijn. Deze prijs kun je ontvangen door goede reviews te verkrijgen van je huidige huurders, maar ook van potentiële huurders die langskomen voor een bezichtiging. In de ogen van huurders en potentiële huurders zijn o.a. de services en faciliteiten een hele grote factor in een goede rating, maar ook de ligging, looks en de community in het gebouw zijn factoren die de afgelopen jaren een stuk belangrijker zijn geworden.

Lees verder
Bedrijfsverzamelgebouw of business center, wat past het beste bij jouw bedrijf?
Tips

Bedrijfsverzamelgebouw of business center, wat past het beste bij jouw bedrijf?

Er is veel veranderd op de kantorenmarkt de afgelopen jaren. Met name de uitbreiding in variatie van het aanbod is opvallend te noemen. Vroeger werden kantoren voornamelijk onderverdeeld naar single tenant en multi tenant. Tegenwoordig hebben ondernemers meer keuze en dat maakt het niet altijd eenvoudig. Om je te helpen bij deze keuze zetten wij in dit artikel de twee meest populairste opties, het bedrijfsverzamelgebouw en het business center, tegenover elkaar.

Lees verder
Hitte op kantoor? 12 tips tegen warmte op kantoor
Tips

Hitte op kantoor? 12 tips tegen warmte op kantoor

Het is heerlijk zomer en het liefst ben je natuurlijk buiten, maar wat als dit nu geen optie is? Misschien ben je al op vakantie geweest, heb je vanwege een andere reden al veel vrije dagen opgenomen of is het gewoonweg erg druk op je werk? 

Lees verder

Pagina's