Wouter Beeldman start bij Flexas.nl

Flexas.nl groeit in snel tempo. Wij bestaan dit jaar 6 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste online kantoorruimte bemiddelingswebsite in Nederland. Om deze groei te kunnen blijven realiseren in de toekomst start Wouter Beeldman per 1 augustus als kantoorruimtespecialist binnen het team van kantoorruimtespecialisten. Het team van kantoorruimtespecialisten bestaat nu uit 4 professionals. Zij staan elke dag tientallen bedrijven te woord om hen op een persoonlijke, eerlijke en bovenal onafhankelijke manier te helpen bij het vinden van de meest geschikte kantoorruimte voor hun bedrijf.

Even voorstellen...

Bij diegene die Flexas.nl goed kennen heeft Wouter geen verdere introductie nodig. Wouter is namelijk geen vreemde in ons kantoor. Na zijn stageperiode bij Merin is Wouter parttime bij Flexas.nl aan de slag gegaan als junior kantoorruimtespecialist. Hierna heeft hij 20 weken een afstudeeronderzoek geschreven waarbij hij voor Flexas.nl heeft onderzocht hoe de organisatie grotere en kwalitatievere leads kan genereren. Nu hij zijn studie Commerciele Economie aan Hogelschool Inholland heeft afgerond gaat hij fulltime aan de slag als kantoorruimtespecialist. Wouter Beeldman over zijn nieuwe functie bij Flexas.nl: "Dit is voor mij een geweldige start voor een carriere in de vastgoed. Tijdens mijn stage heb ik het bedrijf al goed leren kennen en alle kansen gekregen om mij hier verder te ontwikkelen". 

Marcel de Groot, oprichter van Nedstone/Flexas.nl over de uitbreiding van het kantoorruimtespecialisten team: "We hebben Wouter tijdens zijn stageperiode bij ons al goed leren kennen. Wouter is niet alleen goed in zijn werk, maar past ook goed in het huidige team kantoorruimtespecialisten van Flexas.nl. We hebben hem zien groeien tot de professionele broker die hij nu is en heeft al meerdere mooie deals gerealiseerd in o.a. Amsterdam en Rotterdam. Ik ben ervan overtuigd dat we met Wouter weer een extra groei kunnen realiseren." Flexas.nl is vorig jaar al genomineerd voor een FD Gazellen Award. Om in aanmerking te komen voor deze nominatie moet je al organisatie ten minste 3 jaar achter elkaar minstens 20% omzetgroei realiseren. "Zoals het er nu voorstaat maken we ook dit jaar weer kans op deze nominatie. Het aantal aanvragen neemt toe, en we zien de omvang van de aanvragen toenemen. We hebben op dit moment een ijzersterk team en met de komst van Wouter Beeldman kunnen we weer extra stappen zetten en onze groei doorzetten".