Studio Breekpunt wint de Feedback kwartaalprijs Q4 van Flexas.nl

Studio Breekpunt wint als Flexas Feedback kwartaalprijs Q4 2015 deze hangmat om in te brainstormen op kantoor

Bij Flexas.nl is de klant koning. Daarom willen wij onze dienstverlening constant optimaliseren. Hiervoor zijn wij nieuwsgierig naar de mening van onze klanten en nodigen hen graag uit om ons te beoordelen op The Feedback Company. Op basis van de resultaten passen wij onze dienstverlening en/of website aan. Maandelijks vullen tientallen klanten een review in en hiervoor willen wij iedereen graag bedanken. Wij hechten veel waarde aan jullie mening. Als dank voor de tijd en moeite voor het invullen van de review verloten wij ieder kwartaal een prijs onder iedereen die ons heeft beoordeeld; dit keer de feedback kwartaalprijs Q4 2015. Ook in 2016 maken wij weer 4 winnaars bekend.  

En de winnaar van de Feedback kwartaalprijs Q4 2015 is..

De winnaar van de Feedback Kwartaalprijs Q4 2015 is: Rob Pelgrum van Studio Breekpunt! Studio Breekpunt heeft kantoorruimte in Utrecht.

Als creatieve organisatie zijn jullie constant aan het brainstormen en op zoek naar inspiratie. Daarvoor hebben wij een inspirerend kado voor jullie uitgezocht! Heel veel plezier met de kwartaal prijs en bedankt voor de feedback!

Vorige kwartaal prijzen!

2015

Kwartaal 1

Kwartaal 2

Kwartaal 3 

2014

Kwartaal 1

Kwartaal 2

Kwartaal 3

Kwartaal 4