Stiefgoed winnaar van de feedback kwartaalprijs Q1 2017

Tags

Stiefgoed Utrecht-Zuid winnaar feedback kwartaalprijs

Bij Flexas.nl zien wij de klant als koning. Wij zijn daarom altijd nieuwsgierig naar de mening van onze klanten. Op basis van de korte beoordelingen kunnen wij onze service verbeteren, Flexas.nl hecht hier veel waarde aan. Elke maand worden er tientallen reviews achtergelaten. Wij willen iedereen bedanken die in het eerste kwartaal van 2017 een beoordeling heeft achtergelaten op The Feedback Company. Hierdoor kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen om een passende kantoorruimte te vinden.

Als dank voor de tijd en moeite voor het invullen van een beoordeling op The Feedback Company, verloten wij ieder kwartaal een leuke beloning onder iedereen die ons heeft beoordeeld. In 2016 zijn er vier winnaars bekend gemaakt, maar wie is de eerste winnaar van 2017?

En de winnaar van de Feedback kwartaalprijs Q1 2017 is..

De winnaar van de Feedback Kwartaalprijs Q1 2017 is: Stiefgoed Utrecht-Zuid! Bedankt Sandra voor het invullen van een review. Wij hebben Sandra van Stiefgoed Utrecht-Zuid geholpen aan een kantoorruimte in Utrecht.

Stiefgoed is een behulpzame organisatie en werkt voor samengestelde gezinnen, oftewel stiefgezinnen. Investeren in een samengesteld gezin levert harmonie, rust en een gezin waar je trots op kunt zijn op. Wij zijn blij dat wij Stiefgoed hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste kantoorruimte en wij hopen dat jullie nog veel gezinnen kunnen helpen!
Wij hebben een leuk cadeau voor jullie uitgezocht. Heel veel plezier met de kwartaalprijs en bedankt voor de feedback!

Vorige kwartaalprijzen

Feedback-kwartaalprijs Q4 - 2016

Feedback-kwartaalprijs Q3 - 2016