Outstanding Office Space: Flight Forum 840

Tags

Outstanding office space: Flight Forum 840. Uitreiking Rick Rosier aan Eduard Schaepman

Niet iedereen komt in aanmerking om een Outstanding Office Space Award te winnen. Deze prijs kun je als verhuurder winnen op basis van de reviews van de huurders en potentiële huurders. Flight Forum 840 heeft in totaal vijf reviews weten te bemachtigen! De faciliteiten, kantoorruimte en de ligging maakt dit kantoor een Outstanding Office Space. 

Flight Forum 840 is een Outstanding Office Space!

De ligging in de buurt van het vliegveld van Eindhoven maakt dit een uitmuntende plek om binnen enkele minuten je vlucht te kunnen pakken. Daarnaast met faciliteiten zoals: vergaderruimtes, een gym, een geweldig restaurant, een fijne bar, de mogelijkheid voor yoga en een barbier is deze locatie zijn award zeker waard.

Over Flight Forum 840

Dit is de locatie voor de echte ondernemer en die zul je ook ontmoeten. Mensen met dezelfde drive, kracht en gewoontes. De faciliteiten zijn buitengewoon goed georganiseerd. In dit kantoor zal je nooit iets te kort komen, want je kan gebruik maken van de gedeelde faciliteiten. Er is ook ontzettend veel tijd gestoken in het ontwerp van het interieur, dat bedoeld is als inspiratiebron voor ondernemers. Overal zie je prachtige objecten uit verre reizen.

Reviews over Flight Forum 840