Kantoorruimtes in de carnavalssteden

Tags

Van zaterdag 10 februari t/m dinsdag 13 februari 2018 is het carnaval in Nederland! Flexas.nl ging de populairste carnavalssteden af en zette de leukste kantoorruimtes in deze plaatsen voor jou op een rij.

Kantoorruimtes in Oeteldonk (Den Bosch)

Veemarktkade 8

In de oude Gruyterfabriek zijn diverse kantoorruimtes gevestigd welke een bijzonder architectonische stijl hebben gekregen. Vestig je tussen de creatievelingen en drink na werktijd een drankje bij de Verkadefabriek of de Tramkade.

Kantoorruimte te huur in Den Bosch aan de Veemarktkade

Europalaan 2

Het kantoor aan de Europalaan heeft een bijzonder interieur én gelijk ook een sociaal tintje. Je kunt hier als gevestigde ondernemer namelijk eenvoudig netwerken met andere ondernemingen in het bedrijf. Plan samen een brainstormsessie of ga voor een welverdiende lunch.

Kruikenstad (Tilburg)

Stationsstraat 17-19

Zoek je kantoorruimte in een historisch gebouw op steenworp afstand van het station van een stad? Kies voor dit pand aan de Stationsstraat dichtbij station Tilburg! Het kantoorpand heeft haar originele elementen, zoals marmeren haarden, houten vloeren en sierlijke kozijnen.

Kantoorruimte te huur in Tilburg aan de Stationsstraat

Lampengat (Eindhoven)

Noord Brabantlaan 1a

Ooit een kantoor gezien in de vorm van een UFO? Je spot het aan op de Noord Brabantlaan in het westen van Eindhoven. Dit kantoorgebouw met de naam Evoluon is volledige gemeubileerd en beschikt over de meest luxe voorzieningen.

Kantoorruimte te huur in Eindhoven aan de Noord Brabantlaan

Luchthavenweg 81

Dichtbij het vliegveld van Eindhoven ligt dit comfortabele business center. Mooie kleuren op de muur, veel lichtinval door de grote ramen en een plein om in de zon buiten te zitten. De kantoorruimte aan de Luchthavenweg biedt voldoende voorzieningen voor iedereen.

Tullepetaonestad (Roosendaal)

Rietschotten 1

Dit kantoorgebouw in Roosendaal aan de Rietschotten steelt je hart: mooi interieur, luxe faciliteiten en een goede bereikbaarheid. Op steenworp afstand ligt de A17 richting Antwerpen én Breda.

Kantoorruimte te huur in Roosendaal aan de Rietschotten

Kielegat (Breda)

Ceresstraat 13

Een prachtig historisch gebouw met kantoorruimtes aan de Ceresstraat. Er zijn zowel authentieke als moderne inrichtingen te vinden in dit kantoorpand. Wil jij graag jouw onderneming hier in vestigen?

Kantoorruimte te huur in Breda aan de Ceresstraat 13

Marksingel 2

Een kantoorgebouw aan de Marksingel met een strak en modern design. Een kantoorgebouw met een grote ruimte, waar je onder andere gebruikt maakt van goed verlichte vergaderzalen en razendsnel internet.

Jocus Riék (Venlo)

St. Michaelstraat 4

Dit gebouw aan de St. Michaelstraat werd in januari uitgeroepen tot kantoor van de maand! De omgeving, de architectuur en de inrichting van deze kantoorvilla zijn uniek. Daarnaast schuilt er achter dit kleine kasteel een bijzonder verhaal.

Kantoorruimte te huur in Venlo aan de St. Michaelstraat

Mestreech (Maastricht)

Limburglaan 5

In dit in 1995 gebouwde kantoorgebouw huur je al een kantoorruimte vanaf 526 m2. Het kantoorgebouw in het centrum van Maastricht, dichtbij de rivier, en is voorzien van alle benodigde voorzieningen en faciliteiten die de moderne gebruiker nodig heeft. Tevens zijn er een fietsenstalling en 51 parkeerplaatsen op eigen terrein voorzien van rolpoort met slagboom bij het kantoorgebouw aanwezig.

Knotsenburg (Nijmegen)

Nieuwe Markstraat 54

Kantoorruimte in het centrum van Nijmegen, gelegen in een prachtig oud kantoorgebouw. Aan de Nieuwe Markstraat vind je die! Het kantoorgebouw beschikt over originele historische details, zoals een marmeren vloer en bijzondere raampartij.