Kantoor van de maand: September 2018!

Tags

Iedere maand kiest Flexas.nl uit het grote aanbod aan kantoorruimtes één kantoor dat er die maand uitsprong. Deze maand is Kastanjelaan 400 in Eindhoven winnaar kantoor van de maand september.

Waarom is de Kastanjelaan 400 in Eindhoven tot kantoor van de maand verkozen?

  • Regelmatig leuke activiteiten, cursussen en workshops in het kantoor
  • Alle faciliteiten aanwezig die je als creatieve ondernemer maar kunt wensen
  • Ruime netwerkmogelijkheden met ruimtes zoals Skybar, evenementruimte en community spaces
  • Tussen de 12m2 en 1000m2 aan verhuurbare kantoorruimte

De Kastanjelaan 400 in Eindhoven ligt in de populaire wijk Strijp-S wat vroeger het Philips industriepark was. Tegenwoordig zijn hier vooral bedrijven uit de creatieve sector gevestigd. De Kastanjelaan 400 in Eindhoven is hier een perfect voorbeeld van. Het is een kantoorruimte die speciaal ontworpen is voor creatieve ondernemers die ruimte nodig hebben om ideeën werkelijkheid te maken. Met veel verschillende ruimtes zoals flexplekken en werkplekken in dit kantoor biedt het makers in alle vakgebieden de ruimte om hun creatieve ideeën werkelijkheid te kunnen maken.

Aan de Kastanjelaan 400 kun je de gebruikelijke kantoorunits vinden maar ook flexibele werkplekken en community spaces. Meerdere belhokjes, vergaderruimtes en Skybar zorgen ervoor dat jij als ondernemer alles in huis hebt om met je kantoorruimte je bedrijf optimaal te benutten. Op de halve etage vind je een evenementruimte voor presentaties, vergaderingen, workshops en de mogelijkheid om na afloop te borrelen.

Dit is het perfecte kantoor voor ondernemers die niet alleen op zoek zijn naar een werkplek, maar naar een plek waar je geïnspireerd kunt raken door je omgeving. Dit kantoor is thuis voor ieder soort ondernemer.