Kantoor van de maand: Mei 2017

Inspirerende kantoorgebouwen en kantoorruimtes kunnen bedrijven tot ongekende hoogten drijven. Juist daarom is het belangrijk als organisatie, en met name voor startups en scale-ups, om in een geschikt kantoor te zitten. Dit keer is het kantoor van de maand een kantoor in Utrecht aan de Leidseveer. Een prachtig kantoor en één die bijzonder inspirerend en motiverend kan zijn voor jouw bedrijf!

Aankomst en bereikbaarheid

Bij aankomst merk je meteen één van de belangrijkste voordelen die dit kantoor te bieden heeft. Kom je met de fiets uit Utrecht, met de auto of met de trein vanuit een andere stad? Dit kantoor ligt midden in Utrecht en is uitstekend te bereiken en op slechts vijf minuten lopen vanaf Utrecht Centraal! Ga je liever met de auto? Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het terrein.

Als je naar binnen loopt..

Bij binnenkomst merk je direct dat dit kantoor niet zomaar een kantoor is. Er staat een mooi vormgegeven espressobar waar je altijd terecht kunt voor koffie of thee. Soms worden hier ook borrels georganiseerd waar veel gasten op afkomen. Aan en rondom de bar is veel ruimte om informeel te overleggen of even te werken in een andere werkomgeving dan je eigen werkplek of kantoorruimte.

Sfeer en inrichting

De entree en bar zijn bovendien zeker niet de enige mooi ingerichte ruimtes. Je vindt in dit kantoor geen TL verlichting met fel wit licht. Nee, hier hangen lampen met sfeerverlichting en de inrichting is buitengewoon goed doordacht. Dit kantoorconcept staat bekend om de aankleding van haar kantoren. Elk kantoor is geïnspireerd op één van de 34 nog bestaande inheemse stammen en bevat speciale relikwieën en kunst van deze stam. Zo wordt je als gast meegenomen op een reis die zorgt voor creativiteit en inspiratie.

Faciliteiten

De kantoorruimte die je kunt huren zijn bijzonder representatief. Zo is er op de tweede verdieping een grote open coworking space. Hier vind je ook diverse strak ingerichte privé kantoren die door glazen wanden gescheiden worden. Naast de coworking space met werkplekken en kantoorruimtes genieten gasten hier van praktisch alle denkbare faciliteiten en services. Denk hierbij aan een restaurant (voor ontbijt, lunch en diner), receptie, stomerij, massages(?), vergaderzalen en nog veel meer!

Ervaar het zelf!

Interesse?

Geïnteresseerd in dit kantoor of jouw kantoor als kantoorruimte van de maand? Neem contact op met de specialisten van Flexas.nl!