Kantoor van de Maand Maart 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het 'Kantoor van de Maand'. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Dit keer hebben we een bijzonder kantoor in Rotterdam geselecteerd tot het "Kantoor van de Maand Maart 2016", namelijk de Marten Meesweg 8.

Het concept achter Marten Meesweg 8 in Rotterdam

De flexibele kantooroplossing van de Marten Meesweg 8 is ontstaan vanuit een toekomst gerichte visie. Door veranderingen in de manier van werken zijn zij op zoek gegaan naar manieren om slimmer, effectiever en efficienter te werken. Zo werken zij vanuit 3 hoofgedachte: Service, Smart & Sharing. Zo worden er werkplekken aangeboden die aansluiten op jouw fysieke ruimtebehoefte en wordt er een omgeving gecreëerd waarin iedereen zich prettig voelt. Het ontzorgen van de klant staat op één. Dit blijkt uit zowel de geboden faciliteiten als de diverse kantooroplossingen.

Kantoor van de Maand Maart 2016: Service, Smart & Sharing

Gastvrijheid zit in het DNA van de medewerkers van de Marten Meesweg 8 in Rotterdam. Zo is er een kantoorbutler aanwezig om huurder volledig te ontzorgen. Service blijkt behalve uit goed gastheerschap bovendien uit de ruimte parkeervoorziening direct voor de deur van het kantoorgebouw en de heerlijk verse koffie en lunch.

Het kantoor aan de Marten Meesweg 8 in Rotterdam is het kantoor van de maand maart 2016                 Plug & work volledig ingerichte werkplekken beschrijft het kantoor van de maand maart 2016

Nieuwe manieren van werken vragen om slimme kantooroplossingen. Zo bevindt het treinstation Prins Alexander zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Ideaal voor ondernemers en medewerkers die met de trein reizen. Door nieuwe technologieen wordt flexibel werken steeds makkelijker. Daarom is het belangrijk dat het kantoorgebouw goed bereikbaar is voor medewerkers en ondernemers die flexibel een dag of misschien wel een uur ergens willen werken. Het kantoorgebouw aan de Marten Meesweg 8 bevindt zich direct aan de A20 en is vanaf de snelweg binnen 2 autominuten bereikbaar. Daarna loop je naar binnen en kun je gebruik maken van compleet ingerichte werkplekken met alle voorzieningen die je nodig hebt. Door de dynamische inrichting van het kantoorgebouw met een sociaal hart ontmoet je snel andere ondernemers. 

Omgeving

Het kantoor aan de Marten Meesweg 8 bevindt zich nergens minder dan in de internationaal georienteerde havenstad Rotterdam. Op loopafstand van het kantoorgebouw vind je winkelcentrum Rotterdam Alexandrium, bestaande uit een overdekt shopping center met ruim 200 winkels, de megastores en woonmall Alexandrium. Reis je veel met het openbaar vervoer? NS- intercitystation Alexander ligt op loopafstand van het kantoorgebouw. Je vindt het werkelijk alles onder één dak.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in het kantoor!

Overtuigd van de kwaliteiten van de Marten Meesweg 8 in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag (gratis) met het plannen van een bezichtiging.