Kantoor van de maand: juni 2018

Tags

Het is alweer juni en dat betekent een nieuw kantoor van de maand! Dit kantoor van de maand biedt alles wat je als ondernemer nodig hebt. Een leuk concept, veel netwerkmogelijkheden, een goede bereikbaarheid en een prachtig uitzicht. Deze maand is de Computerweg 22 in Utrecht het kantoor van de maand!

Waarom is de Computerweg 22 in Utrecht tot kantoor van de maand verkozen?

  • Flexibele kantoorruimte met een oplossing voor elke ondernemer.
  • Een hip kantoor met barista en veel open ruimtes.
  • Begin dit jaar nog gerenoveerd.
  • Enorm ruim kantoor met circa 1798m2.
  • Te vinden op het ruim opgezette bedrijventerrein 'Lage Weide' in Utrecht​​

Het kantoor van de maand is gelegen aan de Computerweg 22 in Utrecht West. Het representatieve kantoorgebouw biedt een ware beleving, rustig werken, goede vergaderfaciliteiten en doordat het kantoor gebruikt maakt van duurzame, natuurlijke materialen krijg je een warm gevoel. Er is kantoorruimte te huur tot 1.798 m2. Deze kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, kabelgoten ten behoeve van data-, elektra- en telefoonbekabeling, mechanische ventilatie, scheidingswanden en vloerbedekking. 

Dit hippe kantoor is net gerenoveerd en daarom is er veel ruimte voor iedere ondernemer. Het kantoorpand is te vinden op het ruim opgezette bedrijventerrein 'Lage Weide' in Utrecht. Op het bedrijventerrein zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals: Vitens, Ziggo, Ernst & Young en Vodafone. 

Ervaar het zelf!