Kantoor van de Maand juni 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het Kantoor van de Maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Het kantoor van de maand juni 2016 is wederom een unieke kantoorruimte, welke voldoet aan de hedendaagse wensen en eisen van een kantoorgebruiker. Dit kantoor biedt behalve een uitstekende service vooral een inspirerende werkomgeving, namelijk in het voetbalstadion van NAC Breda!

Kantoorruimte in het voetbalstadion van NAC Breda 

Dit onlangs geopende business center is de droom voor iedere Bredase voetballiefhebber! Het business center is gelegen in het voetbalstadion van NAC Breda, het Rat Verlegh Stadion. Op deze aantrekkelijke plek kun je terecht voor een representatieve kantooruimte, een flexplek of een virtueel kantoor. Zoek jij een inspirerende vergaderlocatie of presentatieruimte? Ook hiervoor kun je in dit kantoor terecht. Maak een verpletterende indruk en eindig de vergadering of presentatie met een befaamd "avondje NAC" met jouw collega's en/of zaken relaties. Dit past bij de bourgondische cultuur van Breda, die sterk de nadruk legt op goed eten en van het leven genieten.

Inrichting van het kantoor van de maand juni 2016

Voor wie bekend is met de voetbalclub NAC zal in de inrichting van de kantoorruimte meteen de kleuren van de voetbalclub herkennen: zwart/geel. Alle ruimtes in het kantoor zijn volledig ingericht en voorzien van kantoormeubilair. Zo kun je direct aan de slag. Ook wanneer je maar een uur, een dag of een week in dit kantoor wilt werken kun je gebruik maken van de volledig ingerichte ruimtes en faciliteiten. De zwart/gele vergaderruimtes zijn beschikbaar voor huurders en niet-huurders. Behalve koffie, thee, supersnel internet en een professionele beamer kun je hier ook kiezen voor een volledig verzorgde avond inclusief diner en een gezellige avond voetbal met NAC! De heren van het business center regelen dit graag voor jou! 

binnenkant van kantoor van de maand juni 2016

Omgeving van het kantoor en het NAC Stadion

Het kantoor ligt in Breda nabij de A16 en de binnenstad. Behalve het business center biedt het stadion bovendien ruimte aan onder andere het NAC museum, eetgelegenheid De Paral van het Zuiden maar ook Rijnja Repro, Jumbo en MyCom Breda. Het stadion is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar via de autosnelwegen A16 en A27. Parkeren kan direct voor de deur. Er zijn wel 1.500 gratis parkeerplaatsen! Het stadion heeft een eigen bushalte op 2 minuten afstand. 

Over Breda

Breda groeit uit tot een regionaal dienstencentrum en een centrale ontmoetingsplaats waar je internationaal kunt netwerken, met een sterke reputatie op het gebied van logistiek en handel. Dit succes is te danken aan de unieke ligging van de stad tussen de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen en de uitstekende verbindingen over de weg en met de trein, de perfecte combinatie om zowel mensen als goederen snel en efficiënt te vervoeren. Steeds meer toonaangevende internationale bedrijven uit Europa, Amerika en Azië kiezen Breda als locatie voor hun hoofdkantoor voor de Benelux of Europa. De economie van Breda heeft haar oorsprong in een industrieel verleden met een gevestigde voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische bedrijven, marketingbureaus en andere financiële bedrijven.

Wil jij meer informatie over kantoorruimte huren in Breda? Vraag onze kantoorruimtespecialisten naar de mogelijkheden via info@flexas.nl of 085-485 21 84