Kantoor van de maand: december 2017!

Tags

Iedere maand kiest Flexas.nl uit het grote aanbod aan kantoorpanden één kantoor uit dat er die maand uitsprong. Het kantoor van de maand december 2017 is geworden: Churchilllaan 11 in Utrecht!

Hippe werkplekken in een upcoming wijk

De kantoorruimte van de maand is te vinden op de 17e verdieping van het statige gebouw op de Churchilllaan 11. Deze verdieping wordt beheerd door Erwin en Emiel van KleinKantoor. Een tijdje geleden kozen zij er voor om deze verdieping te huren vanwege de goede ligging van het kantoor. “De Utrechtse buurt Zuidwest is een echte upcoming buurt. De gemeente is  bezig met het renoveren van diverse gebouwen, omdat zij dit deel van de stad willen vernieuwen”, zegt Erwin. “We vinden het leuk om mee te groeien met een buurt die een make-over krijgt. Zo helpen we meteen een handje mee met de vernieuwing.”

Als je dit kantoorgebouw binnenstapt kun je direct zien dat er een prachtige make-over plaats heeft gevonden. Wanneer we ons met de lift naar de 17e verdieping verplaatsen, merken we direct op dat ook hier met man en macht gewerkt is aan het verbouwen en restylen van de kantoorruimtes. Want het resultaat mag er zijn: er hangen hippe lampen van DeBlick, er zijn industriële glazen puien, er is een robuuste vloer, de wanden zijn modern en de muur heeft een strakke kleur gekregen. Allemaal in de interieurstijl van KleinKantoor en helemaal klaar om ingetrokken te worden!

Turn-Key concept van KleinKantoor

En dat is precies wat het Turn-Key concept van KleinKantoor inhoudt: “Het enige wat ondernemingen en bedrijven mee hoeven te nemen is apparatuur en meubilair. De rest hebben wij geregeld: vergaderruimtes, een Nespresso-apparaat, dagelijkse schoonmaak van de algemene ruimtes, toegang tot WiFi en gas, water en licht.” meldt Erwin. “We vinden het belangrijk dat onze kantoorruimtes met zeer hoge kwaliteit worden opgeleverd. De werkplekken moeten compleet zijn, professioneel. Wel zo fijn voor de huurders en de eventuele klanten die langskomen.”

Het kantoorpand op Churchilllaan 11 bestaat in totaal uit 19 verdiepingen en is ruim 70 meter hoog. In de weidse omgeving staat dit gebouw bekend als waar statussymbool. Het is dan ook één van de hoogste gebouwen van Utrecht. Vanaf de 17e verdieping heb je tevens een prachtig uitzicht over Utrecht. Het pand mag dan wel niet midden in het centrum staan; het centrum is wél te zien! Als het niet mistig is, zie je de Domtoren boven het historische centrum van de stad uit pieken. Daarnaast is het centrum in minder dan tien minuten te bereiken. Per kwartier vertrekken er twee trams en vier bussen naar het Centraal Station en het centrum van Utrecht. En op korte afstand vind je de A2 en de A12. De ruimtes zijn per direct te huur. In totaal is er nog 500m² aan kantoorruimte beschikbaar.