Kantoor van de Maand April 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het 'Kantoor van de Maand'. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Deze maand hebben wij het imposante kantoorgebouw in Amsterdam, waar onder meer de Volkskrant, Het Parool en Trouw gevestifd zijn, verkozen tot het Kantoor van de Maand April 2016.

Kantoor van de Maand April 2016: "Made to Meet"

Het combinatiegebouw aan de Jacob Bontiusplaats is bijzonder imposant om te zien (wel twee keer zo groot als de Amsterdamse Bijenkorf!). Om aan te sluiten op het rauwe karakter van de monumentale fabrieksgebouwen op het Oostenburgereiland heeft combinatiegebouw een sterke eigen identiteit gekregen. Het kantoor bevindt zich vlakbij het centrum van Amsterdam maar heeft zich in de geschiedenis zeflstandig ontwikkeld: Zo was het eens het VOC-terrein, werkspoorterrein, storkterrein en is het nu hernoemt tot Oostenburgereiland. Het combinatiegebouw het hart van Oostenburgereiland terrein en is direct zichtbaar vanaf het spoor. 

buitenkant van kantoor van de maand april 2016               binnenkant van kantoor van de maand april 2016

Met circa 33.000 m2 vormt het glazen combinatiegebouw waarin frisse ideeën over werk, werkruimte en de individuele invulling zijn vertaal in een kantoorgebouw met gemeenschappelijke voorzieningen en een flexibele ruimteverdeling. Het vormt de thuisbasis voor veel creatieve, ondernemende bedrijven zoals het Parool, de Volkrant en Trouw maar ook PCM en veel architecten. 

Media Café Pjotr

In het hart van het kantoorgebouw aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam vind je media café Pjotr. Bij Pjotr staat gezelligheid, snelheid en kwaliteit voorop. Je kunt er genieten van een heerlijke lunch of een cappuccino (to go). Pjotr is een mediacafé met een interactieve omgeving, in het meubilair zijn Ipads verwerkt waar vrij gebruik van gemaakt kan worden. Ontmoeten en werken kan hier op een zeer ontspannen manier. Even een krantje lezen met een vers gezette latte macchiato of even in het zonnetje op het terras met WIFI, het kan allemaal. Het interieur in het restaurant is aangepast op het havengebied en de omgeving.

cafe pjotr in het kantoor van de maand april 2016               binnenkant van cafe pjotr

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere gebouw? Met diverse mogelijkheden helpen wij jouw graag gratis en vrijblijvend! Wacht dus niet langer en vraagt hier direct meer informatie aan.