Flexas.nl Nieuws van Februari

Webmaster Dylan en Online marketeer Koen

Lees hier het nieuws van februari

Via deze nieuwsblog houden wij iedereen die Flexas.nl een warm hart toe draagt op de hoogte van alle ontwikkelingen in ons bedrijf. Dit keer hebben we bijzonder goed nieuws te melden over onze SEO optimalisatie en de daaruit volgende Google ranking. Daarnaast melden wij met trots een dubbele uitbreiding van ons team en een doorslaand succes met onze nieuwe media en social media diensten. Lees alles over het Flexas.nl nieuws van februari. 

Het Flexas.nl Team blijft groeien

Door continu te blijven ontwikkelen en groeien hebben we deze maand ons team weer uit kunnen breiden. Nadat Terry in december aansluiting vond in ons team komen Koen (Communicatie) en Dylan (webmaster) ons nu versterken!

Koen de Wit is aangenomen als online marketing en communicatie manager. Hij zal verantwoordelijk worden voor alle marketing- en communicatie-uitingen van Flexas.nl. Koen over zijn nieuwe functie: “Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit enthousiaste en snel groeiende team. Flexas.nl is de marktleider in online kantoorbemiddeling, mijn taken zijn hierin essentieel. Met mijn werk hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de succesformulie die Flexas.nl heet.”

Dylan van Heusden is aangesteld als tweede webmaster. Jeffrey, onze huidige webmaster, heeft het zo ontzettend druk dat er echt extra webmaster personeel nodig was. Dylan: “Ik vind het een mooie uitdaging om bij Flexas.nl te werken. Ik zal mij vooral focussen op het optimaliseren van beleving op de objectpagina’s. Het is voor potentiële huurders namelijk essentieel om via de fotopresentatie, 360 tour en de video echt te ervaren hoe het is om in de kantoorruimtes te werken.”

Hoogste ranking op Google voor Flexas.nl

Een goede Google ranking is tegenwoordig echt belangrijk. Voor ons als dynamische online bemiddelaar in kantoorruimtes is het werkelijk essentieel om een hoge notering  te hebben. Dit is iets waar wij al jaren iedere dag met veel plezier aan werken. We zijn ontzettend blij en trots om te kunnen melden dat al onze inspanningen tot een prachtig resultaat geleid hebben. Flexas.nl de hoogste positie bezit op Google! Wanneer je zoekt op kantoorruimte huren of kantoorruimte Amsterdam vind je ons bovenaan in de organische resultaten! We zien nu al dat dit een enorme boost geeft aan het aantal bezoekers op de website en het aantal aanvragen voor meer informatie.

Google ranking Flexas.nl is belangrijk nieuws van februari

Social Media Pakket uiterst succesvol

Sinds de lancering van het Flexas Media en het social mediapakket hebben veel opdrachtgevers interesse getoond. In januari hebben we voor de eerste kantoorruimte een volledig Flexas Mediapakket en social media advertising verzorgd. De objectpagina is helemaal compleet gemaakt met professionele fotopresentatie, 360 graden tour en video. Daarna hebben we via de verschillende beschikbare social media de kantoorruimte gepromoot. De resultaten waren overdonderend. De opdrachtgever is uitermate tevreden en wij perfectioneren onze diensten nog verder.

De resultaten van de eerste Facebookcampagne staan hieronder.

Weergaven 75343
Bereik 10685
Clicks 366
Leads 7

Meer informatie vind je in onze Social Media Blog

Vacature Junior Broker

Dankzij het succes met het Flexas Media, de social mediapakketten en onze hoge Google notering zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe broker ter aanvulling van ons team. Solliciteer hier