Flexas.nl blijft groeien en neemt drie nieuwe medewerkers aan

Die nieuwe medewerkers bij FLexas.nl. Miquel, Hans en Emiel.

Hans Vlug, Emiel Wegman en Miquel van Dongen versterken het snel groeiende team van online bemiddelaar Flexas.nl. Niet lang na het officiële bericht over de expansie naar België en de toekomstplannen voor Duitsland is het alweer tijd voor drie nieuwe medewerkers in Nederland. Voor Duitsland staat de vacature voor Country Manager inmiddels ook al open.

User experience designer

Naast de ontwikkelingen op het gebied van internationale uitbreiding kan de online development van de website natuurlijk niet achterblijven. Dit is een continu proces en daarom is Miquel aangenomen voor UX design. Hij wordt verantwoordelijk voor de gebruikerservaring en het gemak waarmee bezoekers de website kunnen bedienen. Binnen afzienbare termijn zal hij diverse aanpassingen doorvoeren.  

Nieuwe Brokers

Door de constante groei van het aantal aanvragen bij Flexas.nl is het ook weer tijd voor versterking van het brokerteam. Daarom zijn Hans en Emiel aangetrokken. Hans zal zich focussen op Zuid Nederland en Emiel op Midden Nederland. Zij zullen nauw samenwerken met de brokers die nu actief zijn in die gebieden.

Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl over de aanstellingen: ‘Ik ben natuurlijk ontzettend blij met deze versterkingen. Miquel zal een tot op heden nog missende schakel in ons marketingteam in gaan vullen. De brokers en ik zijn ook zeer blij met Hans en Emiel. Door hen toe te voegen aan het team kunnen wij onze hoge service standaard blijven leveren. Zowel voor huurders als verhuurders.’