Even voorstellen..

Yvette Prast, Rick Rosier en Patrick Brinkman versterken het team van Flexas.nl! Wij groeien al tijden erg hard en door het grote aantal nieuwe aanvragen was het hoogtijd voor een nodige versterkingen. Yvette en Rick gaan aan de slag als broker en Patrick gaat ons marketing team versterken. Het is dus goed mogelijk dat je in contact komt met onze nieuwe aanwinsten! We zullen ze daarom even voorstellen.

De nieuwe brokers

Yvette is een van de brokers die bij Flexas.nl gestart is. Ze is 24 jaar en komt uit Zaandam. Ze gaat graag naar concerten, houdt van koken en eet graag een hapje buiten de deur. Ze doet de opleiding Small Business & Retail Management en zit momenteel in haar laatste jaar. Binnen Flexas.nl zal ze de functie van Junior Broker vervullen. Voor Flexas.nl was ze de ideale kandidaat omdat ze beschikt over ervaring in de vastgoedwereld. Verder hoopt Yvette zich goed te ontwikkelen en zo Senior Broker te worden!

Onze andere broker is Rick Rosier. Hij is 23 jaar oud en komt uit Ankeveen. Hij houdt van sporten, is een echte Ajacied en vindt het leuk om zich bezig te houden met vastgoed. Hij heeft de opleiding Hoge Hotelschool afgerond en is nu bezig om zijn opleiding tot makelaar af te ronden. Omdat de vastgoedwereld Rick bijzonder aanspreekt is hij de ideale kandidaat voor Flexas.nl! Binnen Flexas.nl zal hij de functie vervullen van Junior Broker.

De nieuwe marketeer

De nieuwe werknemer voor de marketing afdeling is Patrick Brinkman. Patrick is 22 jaar en woont in Nieuw-Vennep. Hij houdt van sporten, films kijken en is graag met zijn vrienden. Verder kan hij goed schrijven en is daarom de ideale persoon voor Flexas.nl om de functie van Junior Marketeer te vervullen! Momenteel studeert hij Commerciële Economie aan de HvA en hoopt hij eind februari een diploma te behalen! Als Patrick zijn opleiding heeft afgemaakt hoopt hij door te groeien binnen de marketing afdeling van Flexas.nl.

We zijn erg blij met deze versterkingen en kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!