De top 10 meest gelezen blogs in 2017!

2017 is achter de rug en de balans kan opgemaakt worden. Bij Flexas.nl is er een van alles gebeurt dit jaar. Veel nieuwe medewerkers, een fantastisch kerstfeest en top afsluiting van het jaar! Er zijn ook weer veel blogs geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Neem daarvoor eens een kijkje op onze blogpagina. Deze geven bovendien een mooi overzicht van alle gebeurtenissen in dit veelbewogen jaar. Of, bekijk hier onze meest gelezen blogs in 2017!

De top 5

1. Hoeveel m2 kantoorruimte heb je nodig?

De meest gelezen blog van het jaar 2017 is: Hoeveel m² kantoorruimte heb je nodig? Zoals de titel al zegt gaat deze blog over hoeveel m² bedrijven nodig zullen hebben. Mede vanwege het succes van dit artikel hebben wij ervoor gekozen een handige tool te ontwikkelen waarbij ondernemers direct kunnen berekenen hoeveel vierkante meter kantoor zij nodig hebben.

2. Waarborgsom, wat is het en hoe regel ik het?

Een niet onverdiende tweede plaats is voor ons artikel over waarborgsommen: Waarborgsom, wat is het en hoe regel ik het? Wanneer je een kantoorruimte gaat huren zit hier een waarborgsom bij, maar waarom en wat houd dit in? Dit is voor veel ondernemers een onbekend. Bij het lezen van deze blog wordt alles duidelijk rondom het begrip waarborgsom!

3. Top 10 grootste bedrijven in Nederland en hun kantoor

Is het niet interessant om te weten hoe de kantoren van de grootste bedrijven in Nederland eruit zien? Dat vonden onze bezoekers ook en daarom is plaats drie bezet door de blog: Top 10 grootste nederlandse bedrijven en hun kantoor. Deze blog is meer van een vermakelijke aard en bevat een aantal van de grootste en mooiste kantoren die Nederland rijk is!

4. Creatieve functienamen

Op de nummer vier staat één van onze gekkere blogs: Creatieve functienamen op kantoor. Hierin behandelen we de gekste functienamen die bedrijven tegenwoordig gebruiken! De ene naam is nog vreemder of cooler dan de andere.

5. Hoeveel toiletten per werknemer?

De top 5 wordt afgemaakt door: Hoeveel toiletten per werknemer? Het is misschien niet het eerste waar aan gedacht wordt. Toch blijkt dat velen benieuwd zijn naar de regelgeving en richtlijnen rondom dit onderwerp. Vaak wordt deze blog bekeken samen met de blog “hoeveel m² kantoorruimte heb je nodig?“

Nummer 6 t/m 10  

De top 10 wordt afgemaakt door de onderstaande artikelen:

Best of the rest, op nummer zes staat de blog: Wat zijn de servicekosten kantoorruimte? Deze blog gaat over de servicekosten die in de huurovereenkomst opgenomen worden wanneer je een kantoor gaat huren.

De blog Verschillende soorten m2 aanduiding. Wat is het verschil tussen bvo of vvo? staat op de zevende plaats. Deze blog is handig voor wanneer je nog onbekend bent met de verschillende m² aanduidingen.

Op plaats acht staat de blog: Trends in de kantorenmarkt de huiskamer korte contracten en geen m2 pj prijs meer. Deze blog gaat over een aantal belangrijke trends in de kantoorwereld.

Plaats 9 wordt bezet door de blog: Vastgoedtermen single tenant en multi tenant wat is het verschil. Deze blog gaat over de begrippen single- en multi tenant. Deze zorgen vaak voor verwarring onder nieuwe kantoorruimte zoekers. Om duidelijkheid te scheppen hebben we hier uitleg over gegeven.

De top 10 wordt afgerond door: De beste flexwerkplekken in Rotterdam met goede koffie. Koffie is erg belangrijk voor op kantoor. Lees daarom in deze blog welke kantoren de beste koffie hebben!