A-dam underwear winnaar van de feedback kwartaalprijs Q4 2016

Tags

Adam underwear wint de feedback kwartaalprijs bij Flexas.nl

Feedback is ontzettend belangrijk, hier leer je als organisatie van en het straalt betrouwbaarheid uit naar klanten. Bij Flexas.nl zien wij het belang van feedback ook in. Alle klanten worden uitgenodigd om ons te beoordelen en zij geven hun ongezoute mening over onze dienstverlening. Hier leren wij keer op keer van en juist daarom is het belangrijk zo veel mogelijk feedback te vergaren en onze manier van werken aan te passen. Zo kunnen wij alle bedrijven die zoeken naar kantoorruimte het beste assisteren en onze werkzaamheden voor hun optimaliseren.

Als dank voor het sturen van feedback (via de Feedback Company) verloten wij ieder kwartaal een prijs onder hen die de tijd genomen hebben om ons te voorzien van feedback.  

De Feedback kwartaalprijs Q4 2016 winnaar is...

De gelukkige feedbackgevende winnaar is Job Leusink van Adamunderwear! Job, hartelijk dank voor het sturen van jouw feedback op onze services. Wij hopen dat je content bent met jullie nieuwe kantoorruimte in Amsterdam en dat wij jou in de toekomst weer mogen helpen als je nog eens op zoek gaat. Wij hopen dat je veel plezier zult hebben van ons toepasselijke cadeau voor het nieuwe kantoor en wensen je het allerbeste voor 2017!

A-dam Underwear winnaar feedback kwartaalprijs Q4 2016

Vorige kwartaalprijzen

Q1 2016

Q2 2016

Q3 2016