We Love Vacancy

We love vacancy!

De lijfspreuk van Flexas.nl, maar wat betekent het nu eigenlijk en waar komt het vandaan? Dat leggen we jou graag uit!

Allereerst willen we graag benadrukken Vacancy is niet hetzelfde als vakantie. Natuurlijk houden wij ook allemaal van vakantie, maar dat is irrelevant.

Vacancy heeft diverse betekenissen, de meest voorname zijn: vacature en leegstand. Iedereen die Flexas.nl een beetje kent zal direct beseffen dat het ons om leegstand gaat. Wij houden dus van leegstand. Iets wat voor een verhuurder van kantoorruimte misschien moeilijk te bevatten is, maar niets is minder waar. Als verhuurder probeer je natuurlijk zoveel mogelijk ruimte te verhuren en zo min mogelijk leegstand te hebben, maar wij leven van leegstand. Het is ruimte die wij weer kunnen vullen met fantastische bedrijven. Zonder leegstand kunnen wij bedrijven natuurlijk niet helpen bij het vinden van een kantoor en daarom:

WE LOVE VACANCY

Wij zijn er van overtuigd dat het kantoor één van de belangrijkste factoren is in het succes van een bedrijf. Daarom vinden wij dat er niets mooier is dan ondernemers helpen aan een kantoorruimte waarin zij kunnen floreren. Het is dan ook helemaal genieten als die bedrijven binnen één of meer jaar weer bij ons terugkomen. Gewoon, omdat ze hard groeien en sneller personeel aan moeten nemen dan vooraf opgenomen in de prognoses. Het bijzonder mooi om te zien hoe snel bedrijven zich ontwikkelen en daar een bijdragen in te kunnen leveren.

We love vacancy | Marcel de Groot

Een kantoorruimtespecialist in elk gebied!

Onze specialisten helpen je bij het vinden van het meest geschikte kantoor. Samen adviseren zij talloze bedrijven bij het vinden van een kantoorruimte in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam Zuidoost.