Veelgestelde vragen van huurders

Is Flexas.nl zelf bij de bezichtiging aanwezig?

Nee, wij zijn niet bij bezichtigingen aanwezig. Wij brengen je direct en contact met de verhuurder en deze doet zelf de bezichtiging. Wij zijn namelijk van mening dat de verhuurder het gebouw en de mogelijkheden zelf het beste kent en jou zo beter kan helpen.

Waarom staan er geen prijzen op de website van Flexas.nl?

De huurprijs van een kantoorruimte wordt gebaseerd op basis van oa: de huurperiode, huuringangsdatum, opleveringsniveau en eventueel een pakket aanvullende faciliteiten. Huurcontracten worden daarom op maat gemaakt. Bel één van onze specialisten en die weten vaak wat de mogelijkheden zijn. Op basis van jouw wensen en eisen, selecteren wij een aantal kantoren die hieraan voldoen.

Welke typen kantoorruimtes bestaan er?

Er zijn diverse typen kantoorruimtes. Het verschil zit met name in de services die aangeboden worden bij ieder kantoor en het opleveringsniveau. Hierbij kun je denken aan een receptie, vergaderruimte en andere services. Kijk voor een volledige uitleg op onze blog over verschillende soorten kantoorruimtes.

Met wie sluit ik uiteindelijk een huurovereenkomst?

Je sluit een huurovereenkomst met de de eigenaar/ verhuurder van het gebouw. Via Flexas.nl word je in contact gebracht met de eigenaar in de vorm van een afspraak of bezichtiging.

Wat is de rol van Flexas.nl

Flexas.nl is een online platform voor kantoren waar huurder en verhuurder direct met elkaar in contact gebracht worden.

Kan ik via Flexas meerdere bezichtigingen op één dag laten inplannen?

Ja, dat is juist goed en raden wij ook aan. Op die manier krijg je het beste inzicht in de mogelijkheden. Wij plannen dan op één dag of middag een aantal bezichtigingen achter elkaar in. Dat is het meest efficiënt.

Bieden jullie ook kortlopende huurovereenkomsten aan?

Ja, veel van de verhuurders die bij Flexas.nl adverteren bieden kantoorruimtes aan waarbij je al vanaf één dag kan huren. Bel onze specialisten om te vragen welke locaties er in jouw stad op deze manier worden aangeboden.

Kost het extra geld om via Flexas.nl ergens te huren?

Nee, dat kost geen extra geld en mogelijk zelfs minder. De verhuurder betaalt Flexas.nl een vergoeding voor het plaatsen van het kantoor en het generen van aanvragen van huurders. Wanneer je via Flexas.nl in contact komt met een verhuurder weet hij dat je waarschijnlijk meerdere kantoren bekijkt en op de hoogte bent van het actuele aanbod.

Hoe werkt het?

Je selecteert en doet een aanvraag voor één of meerdere kantoren via de website of neemt direct telefonisch contact op met één van onze specialisten. Wij nemen de zoekvraag met je door en bespreken de geselecteerde kantoren. In overleg plannen wij op basis van jouw agenda een aantal bezichtigingen in. Na deze bezichtigingsronde ontvang je van de aanbieders een gepersonaliseerde offerte. De kantoorruimte specialist van Flexas.nl belt je dezelfde of volgende dag na om de bezichtigingsronde te evalueren en de mogelijke volgende stappen met je te bespreken. Onze specialisten zijn in het gehele traject te bereiken voor vragen. Voor meer informatie, zie onze video op Youtube

Wie adverteren er op Flexas.nl?

Eigenaren en operators van kantoorruimtes. Heel belangrijk; geen makelaars.

Is Flexas.nl de verhuurder?

Nee, wij brengen je direct in contact met de verhuurder/ eigenaar.

Hoe is de ervaring van andere ondernemers met Flexas.nl?

Om onze dienstverlening continu te verbeteren, vragen wij regelmatig feedback over onze dienstverlening. Dit doen we in samenwerking met de Feedback Company. Hier scoren wij gemiddeld een 8.8. De best beoordeelde onderdelen zijn klanttevredenheid en opvolging. En dit is precies wat wij nastreven, bij ons sta jij als klant centraal. Voor het volledige overzicht ga naar de website van Feedback Company