Steven Bosgoed

Naam: Steven Bosgoed      Leeftijd: 22

Over Steven

Steven Bosgoed werkt sinds 1 februari 2018 bij Flexas.nl als junior broker. Naast zijn werkzaamheden doet hij voor Flexas.nl en zijn HBO-opleiding Business Studies onderzoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor Flexas.nl op een buitenlandse markt. “Ik ben een ondernemer. Marcel en ik hebben samen bedacht dat mijn persoonlijkheid én vaardigheden goed passen bij een onderzoek naar de mogelijkheden op een nieuwe markt in het buitenland”, laat Steven weten.

Steven groeide op in Apeldoorn. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam. “Ik heb altijd gezegd nooit in Amsterdam te gaan wonen. Veel te druk”, zegt hij. Maar met ouders afkomstig uit Amsterdam, een grote liefde voor Ajax en vele vrienden die naar Amsterdam vertrokken, was het voor Steven een logische keuze om ook naar Amsterdam te gaan. En daar heeft hij geen spijt van, want sinds drie jaar geniet hij van alles wat de stad te bieden heeft. Naast zijn opleiding, zijn fascinatie voor voetbal en de gezelligheid met zijn vrienden speelt Steven fanatiek hockey bij de Amstelveense hockeyclub Pinoké.

Tijdens zijn eerste stage werkte Steven als beleggingsadviseur. Hij adviseerde veel gegadigden over vastgoedbelegging, waardoor zijn interesse voor deze markt groeide. Om zijn interesse in, en kennis over, de vastgoedmarkt uit te breiden besloot hij te solliciteren bij Flexas.nl. “Ik vind het concept van Flexas.nl geweldig. De aanwezige jonge en ervaren kantoorspecialisten bij Flexas.nl versterken mijn enthousiasme over het bedrijf. Het creatieve concept in combinatie met het ambitieuze team geeft een extra dimensie aan de sfeer op dit kantoor. Daarnaast denk ik hier goede ervaring op te doen zodat ik nog meer te weten te kom over de vastgoedmarkt.”

De keuze van...

Goud of zilver? Goud
Ibiza of Frankrijk? Frankrijk
Winkels of markt? Winkels
Volvo of BMW? Volvo
Sportwedstrijden of festivals? Sportwedstrijden
Zoet of Hartig? Hartig
Theater of bioscoop? Bioscoop
Gelukkig zijn of mooi zijn? Gelukkig zijn
Actie of drama? Actie
Geld of geluk? Geluk
Open vloer of eigen kantoor? Eigen kantoor
Community of netwerken? Netwerken
Conventioneel of modern? Modern