Rick Rosier

Naam Rick Rosier            Leeftijd: 23

Over Rick

Rick vervult de functie van junior broker. Momenteel is Rick bezig met een opleiding Makelaardij. Daarvoor heeft hij de opleiding Hoge Hotelschool afgerond. Tijdens deze opleiding werkte hij bij een makelaarskantoor en is zo de vastgoedwereld in gerold. Hij heeft veel affiniteit met vastgoed en is daarom geknipt voor de rol van junior broker bij Flexas.nl!

Rick zegt het volgende over zijn reden om te gaan werken bij Flexas.nl: “Ik volg nu de opleiding Makelaardij. Dit is een deeltijd studie waarbij ik veel tijd heb om te werken. Toen ik Flexas.nl tegen kwam wist ik gelijk dat dit het bedrijf is waar ik wil werken! Bij binnenkomst is leuke sfeer direct merkbaar en daarbij kan ik hier veel ervaring opdoen in de vastgoedwereld!”

Rick geboren en getogen in Ankeveen. Op zijn liefde voor vastgoed na houdt hij erg van sporten. Hij is regelmatig in de sportschool te vinden. In het weekend spreekt hij graag af met vrienden om samen naar de wedstrijd van Ajax te kijken. Rick houdt van sociaal contact en kijkt erg uit naar zijn tijd bij Flexas.nl!

Rick's keuzes

Aanvaller of verdediger? Aanvaller
Goud of zilver? GOUD
Ibiza of Frankrijk? Ibiza
Winkels of markt? Winkels
Volvo of Bmw? Bmw
Sportwedstrijden of festivals? Sportwedstrijden
Zoet of Hartig? Zoet
Theater of bioscoop? Bioscoop
Gelukkig zijn of mooi zijn? Gelukkig zijn
Actie of drama? Actie
Geld of geluk? Geld
Open vloer of eigen kantoor? Open vloer
Community of netwerken? Netwerken    
Conventioneel of modern? Modern