Real Estate Account Manager Duitsland

We need you! Accountmanager vacature Duitsland

*Read this vacancy in German: Account Manager Germany

Wil jij de Duitse kantorenmarkt bedienen en zit jouw bloed vol met commerciële en klantvriendelijke DNA? Dan zijn wij op zoek naar jou! Flexas groeit de laatste tijd namelijk ontzettend hard. Wij gaan snel toetreden tot de Duitse markt en hiervoor hebben wij een Duitse of Duitstalige Account Manager nodig. Wil je werken in een team van leuke jonge collega’s en veel eigen verantwoordelijkheid? Dan pas je perfect in het team van Flexas!

Jij bent als accountmanager het gezicht en visitekaartje van Flexas in Duitsland. Als eerste contactpunt met zowel huurders als verhuurders heb je een afwisselende baan. Je bouwt aan relaties met verhuurders en potentiële huurders. Je gaat de specifieke behoefte van prospects (potentiële huurders) achterhalen en draagt de meest geschikte huisvesting aan, plant een bezichtigingen en zorgt ervoor dat alles in ons CRM staat. Het nabellen van de binnenkomende leads en contact houden met geplaatste huurders behoort ook tot je werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie binnen een jonge snelgroeiende startup
 • Een functie waarbij geen dag hetzelfde is
 • Een fantastisch kantoor met echte teamspirit en veel nevenactiviteiten Basissalaris + bonus
 • Informele bedrijfscultuur waar eigen initiatief wordt toegejuicht           
 • Mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling

Wat wij van jou verwachten

 • Je hebt minimaal HBO/ (Fach)hochschule of EQF 4 niveau.
 • Je hebt maximaal 4 jaar (telefonische) sales ervaring  
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Duits en Engels
 • Je bent uiterst commercieel en servicegericht
 • Je bent communicatief sterk en hebt een acquisitie talent zonder drempelvrees
 • Je bent flexibel, een teamplayer en hebt geen 9-5 mentaliteit
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pré

Over Flexas.nl

Flexas.nl is de grootste online kantoorruimte zoekmachine van Nederland. Wij brengen ondernemers die zoeken naar kantoorruimte direct in contact met verhuurders. We zijn de "Airbnb voor kantoorruimte" en revolutionairen op de commerciële kantorenmarkt. Op Flexas.nl vind je meer dan 1.500 kantoren van 15 m² tot 10.000 m². Wij bieden voor elk type bedrijf de juiste huisvestingsoplossing. Door middel van online marketing en een pro-actieve marktbenadering brengen wij ons aanbod onder de aandacht van een groot aantal bedrijven. Via ons platform komen bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte met ons in contact. Zij worden door onze kantoorruimtespecialisten op persoonlijke manier verder geholpen.

Flexas is een echte scale-up. We groeien snel en zijn erg ambitieus. Wij zijn de grootste online kantoorruimte bemiddelaar van Nederland en zijn sinds kort ook actief in België en Duitsland. Duitsland is voor ons de volgende stap en jij kunt hier een prominente rol in krijgen! Wij zijn gevestigd in een goed bereikbaar, hip en gezellig bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Zuid.