Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Stationsplein 91 & 105, Den Bosch

gemiddelde: 4 van 5 (3 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 500m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Stationsplein 91 & 105 5211 BM Den Bosch
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.1km bushalte: 0.1km
Voorzieningen
AirconditioningPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Wilt u graag kantoorruimte huren in het centrum van Den Bosch? Dan is dit kantoor aan het Stationsplein misschien wel de locatie voor jou! Het betreft kantoorruimte op de eerste en vierde verdieping van het Semaphore-gebouw aan het stationsplein. De kantoorruimte is modern ontworpen en ingericht. In het kantoorgebouw is het mogelijk om kantoorruimte te huren met fullservice faciliteiten. Hierdoor kan je als ondernemer focussen op je core business en randzaken uithanden geven. Het is bovendien mogelijk om de kantoorruimte op aanvraag naar eigen doeleinden in te richten. 

De omgeving van Stationsplein 91 & 105, Den Bosch

De omgeving van het gebouw is ideaal om efficiënt te werken. Alle voorzieningen die je verwacht van een kantoor zijn aanwezig en overige voorzieningen vind je in de omgeving. Er zijn diverse bedrijven uit verschillende branches in de buurt gevestigd. In Den Bosch zijn diverse nationale en internationale banken, brouwerijen en industriële technische bedrijven.

Het kantoor ligt bijzonder gunstig Een ander voordeel van het center is dat het ideaal gelegen ligt voor alle middelen van vervoer. Vanaf de A2 kan je ook gemakkelijk heen en weer rijden.