Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Arnhemseweg 6, Amersfoort

gemiddelde: 4 van 5 (1 reviews)

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
56m2 tot 56m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Arnhemseweg 6 3817 CH Amersfoort
Diensten
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 0.8km bushalte: 0.8km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

In het kantoorgebouw aan de Arnhemseweg in het centrum van Amersfoort is kantoorruimte te huur. Het is al mogelijk om kantoorruimte te huren vanaf ca. 20 m² met flexibele contractvoorwaarden (en een opzegtermijn van slechts 2 maanden). De kantoorruimtes zijn te huur per dagdeel, per uur, permanent of een aantal dagen per week of per maand. Dit is ideaal voor iedere soort ondernemer. Als huurder kun je gebruik maken van faciliteiten zoals een bemande receptie en vergader-, trainings- en presentatieruimtes die je per dagdeel kunt huren. Ook catering behoort tot de mogelijkheden.

De omgeving van Arnhemseweg 6, Amersfoort

Het kantoorgebouw kan worden gevonden aan de Arnhemseweg in Amersfoort. Het kantoor ligt vlakbij het centrum en op loopafstand van het NS station. Op loopafstand heb je dus een groot aanbod aan uitgaansmogelijkheden, winkels en eetgelegenheden tot je beschikking.

De kantoorruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de deur is een bushalte met directe verbinding naar het centraal station van Amersfoort gelegen. Maar ook met eigen vervoer is het kantoor zeer goed te bereiken. Op een kleine rijafstand van het kantoor vind je de op- en afrit van de A28.