Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Weena Zuid 130, Rotterdam

gemiddelde: 3 van 5 (1 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
4m2 tot 1000m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Weena Zuid 130 3012 NC Rotterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.4km metrohalte: 0.2km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.1km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur aan de Weena Zuid in het centrum van Rotterdam. In dit representatieve kantoorgebouw is kantoorruimte te huur vanaf 7 m2 tot circa 924 m2. Deze kantoorruimte zijn ruim en hebben een zeer moderne inrichting. Naast kantoorruimte zijn er ook flexibele werkplekken te huur in dit kantoor. Deze zijn voorzien van een groot bureau, comfortabele bureaustoel en kastruimte. Verder is het kantoor voorzien van alle benodigdheden die de moderne gebruiker nodig heeft.

De omgeving van Weena Zuid 130, Rotterdam

Het kantoor ligt aan de Weena Zuid, in het meest dynamische deel van Rotterdam Centrum. Het kantoor ligt te midden van bedrijven als Unilever, Nationale Nederlanden, Fortis ASR en Loyens Loeff, direct naast de entree van de Lijnbaan. Door deze centrale ligging zijn alle secundaire voorzieningen waaronder winkels, restaurants en banken op loopafstand te vinden.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het Centraal Station, knooppunt van trein-, metro-, tram- en busverbindingen ligt op nog geen drie minuten loopafstand. Per eigen vervoer is het kantoorgebouw goed bereikbaar. Via de stadswegen is een aansluiting naar de A4, de A15 en de A20 zo gemaakt.