Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Algolweg 11, Amersfoort

Nog geen reviews geschreven

Willem-Jan van Heeswijk

Email: w.vanheeswijk@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 96

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
21m2 tot 124m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Algolweg 11 3821 BG Amersfoort
Diensten
24 uur toegangGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.7km bushalte: 0.8km
Voorzieningen
AirconditioningPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

In dit ondernemerscentrum zijn verzorgde kantoorunits te huur, gelegen op de eerste verdieping aan de Algolweg 11 en 11A te Amersfoort. Deze kantoorruimten zijn geschikt voor 1 tot 20 personen. Het kantoorgebouw ligt op een zichtlocatie aan de Outputweg. Deze doorgaande weg geldt als de belangrijkste hoofdontsluitingsweg van De Hoef. Het kantoor is aan de buitenzijde ingetogen en zakelijk en aan de binnenzijde verrassend ruim en aangenaam luxe door het hoge niveau van afwerking. Er kan geparkeerd worden op het afgesloten terrein.

De omgeving van Algolweg 11, Amersfoort

De kantoorunits bevinden zich in een kleinschalige kantoorverzamelgebouw dat gelegen is op bedrijvenpark De Hoef, aan de noordoostelijke zijde van het centrum van Amersfoort.  De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.

Het kantoorgebouw is goed te bereiken. Met eigen vervoer bereik je het kantoor via de stadswegen die aansluiten op de nabij gelegen A1 en A28. Op een kleine loopafstand van het kantoor is het station Amersfoort Schothorst te vinden. Hier vertrekken diverse treinen en bussen.