Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Demkaweg 11-21, Utrecht

gemiddelde: 4 van 5 (1 reviews)

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
33m2 tot 225m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Demkaweg 11-21 3555 HW Utrecht
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalen
Bereikbaarheid
treinstation: 1.1km bushalte: 0.5km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Er kan kantoorruimte worden gehuurd aan de Demkaweg in Utrecht. In het kantoorgebouw worden kleine kantoorunits aangeboden vanaf 25 m2. Er zijn korte, flexibele huurcontracten mogelijk bij dit kantoorpand. De kantoorruimtes zijn standaard voorzien van telefoon- en internetaansluitingen en telefoonondersteuning behoort tot de mogelijkheden. De binnenkomende post komt via het algmene postbusnummer binnen en wordt door een koerier afgeleverd. Ook de uitgaande post wordt voor je ook opgehaald en weggebracht. Voor besprekingen kan gebruik gemaakt worden van vergader- en spreekkamers. Het kantoorgebouw beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheid op eigen terrein. 

De omgeving van Demkaweg 11-21, Utrecht

Het kantoorgebouw is te vinden op een populair bedrijvenpark aan de Demkaweg 11-21 in Utrecht Noordwest. Op het bedrijvenpark zijn nog andere bedrijven te vinden, een aantal hiervan zijn Hertz Autoverhuur, Volvo, Adaptermagazijn en Demcar.

Het kantoorpand is zeer goed te bereiken met eigen vervoer. Er zijn met eigen vervoer directe aansluiting op Rijksweg A2 vanaf het kantoorpand. Er zijn in de directe omgeving verschillende bushaltes, waardoor deze kantoorlocatie ook goed te bereiken is met het openbaar vervoer.