Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Zuidplein 36, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.nl

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 200m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Zuidplein 36 1077 XV Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 0.1km metrohalte: 0.1km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.1km
Voorzieningen
AirconditioningPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in het World Trade Centre te Amsterdam. Het kantoorgebouw heeft een ongeëvenaarde zakelijke en internationale uitstraling. De compleet ingerichte kantoorruimtes zijn evenals het kantoorgebouw zeer representatief en ideaal om klanten te ontvangen. De verschillende kantoorruimtes worden met fullservice faciliteiten aangeboden. Er is een gezamenlijke entree, met receptionisten die je klanten ontvangen, de telefoon opnmenen, de post verspreiden en nog veel meer zaken bij je uithanden kunnen nemen. In dit pand heerst een warme en toch zakelijke sfeer waarin je als ondernemer of onderneming uitstekend kunt gedijen. Dankzij de grote hoeveelheid ramen komt er veel daglicht naar binnen en kun je hier heerlijk werken in je eigen of gedeelde kantoorruimte.

De omgeving van Zuidplein 36, Amsterdam

Het gebouw staat in een omgeving die bekend staat als de Zuidas. Dit is het financiële/ zakelijke centrum van Amsterdam en Nederland. Bovendien is de omgeving inmiddels ook de een gewilde huisvesting voor juridische gemeenschap. Op de Zuidas huren een aantal van de grootste advocatenkantoren, banken en andere financiele instellingen een kantoorruimte.

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Het kantoor ligt direct aan het Amsterdamse trein- en metrostation Zuid. De locatie is bijzonder gemakkelijk toegankelijk voor lokale en internationale bezoekers. Metro's, trams, bussen en treinen stoppen voor de deur. Je bereikt het kantoor met de auto via de A10. Eenmaal op locatie kan je tegen betaling parkeren in de parkeergarage.