Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Kingsfordweg 151, Amsterdam

gemiddelde: 3.9 van 5 (7 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 650m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Kingsfordweg 151 1043 GR Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 0.5km metrohalte: 0.5km bushalte: 0.3km tramhalte: 3.8km
Voorzieningen
AirconditioningPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren op kantorenpark Sloterdijk te Amsterdam? Er zijn in deze opvallende kantoor toren diverse kantoorruimtes beschikbaar om te huren. De kantoorruimte kan compleet ingericht en gebruiksklaar opgeleverd worden, plug&play. Het kantoorgebouw beschikt over fullservice faciliteiten en bied je de mogelijkheid om je volledig te focussen op je core business. Je kunt hier ook ideaal klanten ontvangen. Het hele gebouw is zakelijk representatief en daarom uiterst geschikt. Het kantoor bevindt zich in het centrum van Amsterdam Teleport, achter NS-station Sloterdijk. Het gebouw is een van de meest in het oog springende kantoren van Amsterdam, ontworpen door architect Alberts & Van Huut. De voorzieningen in de kantoorruimte en het gebouw voldoen aan alle eisen van deze tijd en meer. Er is een zeer snelle internet- en telefoonverbinding, want het gebied is oorspronkelijk ontwikkeld voor telecombedrijven.

De omgeving van Kingsfordweg 151, Amsterdam

In de buurt van de kantoorruimte aan de kingsfordweg in Amsterdam zijn diverse gerenommeerde bedrijven en organisaties gevestigd zoals: Warner Bros, de Telegraaf, Deloitte en Belastingkantoor Amsterdam. Bovendien is het centrum van Amsterdam zeer goed te bereiken met de diverse rechtstreekse tram-, trein- en busverbindingen vanaf Station Amsterdam Sloterdijk.

De bereikbaarheid van het kantoor is uitstekend. NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand, dit station geeft directe verbindingen met Amsterdam Centraal, Haarlem, Leiden en Schiphol. Verder ligt er in de buurt van het pand een uitgebreid netwerk van bus, metro- en tramlijnen in en rond Amsterdam.