Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Fred. Roeskestraat 115, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 75m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Fred. Roeskestraat 115 1076 EE Amsterdam
Diensten
ReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1km metrohalte: 0.3km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.1km
Voorzieningen
AirconditioningAlarmsysteemCaféDakterrasFitnessruimteKlimaatbeheersingssysteem
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in het hart van de Zuidas in Amsterdam? In dit hele bijzondere kantoor werken ‘s werelds snelst groeiende digitale bedrijven. Dit hele concept staat in het teken van andere bedrijven en ondernemers ontmoeten, samenwerken en samen elkaars bedrijf laten groeien. Dit bruisende hart van de Zuidas biedt onder andere co-werkplekken en studio’s (4 tot 16 personen) aan. Reden waarom je je hier als bedrijf wilt vestigen? Evenementen, een gloednieuwe fitnessruimte, interessante showrooms van de toekomst van ruimtevaart tot en met het kantoor van de toekomst en werken in een bruisende omgeving met de snelst groeiende bedrijven van de wereld!

Dit kantoor in Amsterdam is het eerste digitale innovatie kantoor in Nederland! Het hele gebouw is volgens de hoogste standaarden voor duurzaamheid (BREEAM excellent) ontworpen. Het is een kantoor voor de grote bedrijven & scale-ups die op zoek zijn naar innovatie en groeien. Dus denk jij dat jouw bedrijf past tussen dit concept van internationale groei en innovatie, kom dan eens kijken in dit hele bijzondere kantoor!

De omgeving van Fred. Roeskestraat 115, Amsterdam

Het kantoor bevindt zich op steenworp afstand van de Amsterdamse Zuidas. Dit is hét kantorengebied waar ieder bedrijf zich wilt vestigen. De uitstraling van de gehele omgeving is zeer hoogwaardig en uniek in Nederland. Het kantoor aan de Fred. Roeskestraat 115 is ondanks dat het zo dicht bij het centrum van de Zuidas ligt toch gelegen in een vrij rustige omgeving. Er is genoeg ruimte om te ademen.

De bereikbaarheid van dit kantoor is uitstekend! Station Amstelveenseweg (5 minuten) en station Amsterdam Zuid (15 minuten) zijn beide op loopafstand gelegen. Uiteraard kun je het kantoor ook goed met de bus (lijn 62) en tram (lijn 24) bereiken.