Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Koninginnegracht 12 , Den Haag

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
421m2 tot 900m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Koninginnegracht 12 2514 AA Den Haag
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.9km metrohalte: 1km bushalte: 0.3km
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren op één van de meest prestigieuze locaties van Den Haag in een statig pand? Dit kantoor aan de Koninginnegracht 12 geniet veel aanzien dankzij het historische karakter en is bovendien van binnen geheel gemoderniseerd. De entree vormt een aangename ontvangst plaats voor jouw gasten en biedt de ruimte voor informele ontmoetingen in huiskamerzetting. Eenmaal in de kantoorruimtes zie je direct dat dit niet zomaar een historisch kantoorgebouw is. Van binnen is het namelijk geheel gerenoveerd, voorzien van alle belangrijke faciliteiten die je als ondernemer maar kunt wensen. Bovendien zijn de ruimtes modern en hip aangekleed. Er is in totaal zo'n 2.300m2 kantoorruimte beschikbaar, welke ruim en open van karakter zijn. 

Vlak naast het ministerie van financiën en het Malieveld bevindt dit kantoor zich in een prachtige omgeving en nabij het Centraal station. De 25 parkeerplaatsen in de privégarage en goede verbinding met de A12 zorgen, samen met het OV, voor een uitstekende bereikbaarheid.

De omgeving van Koninginnegracht 12 , Den Haag

Het kantoor is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. NS station Den Haag Centraal ligt op loopafstand. In de nabije omgeving zijn diverse tram- en buslijnen, waardoor goede openbare verbindingen binnen de stad gewaarborgd zijn. Ook met het eigen vervoer is het kantoor zeer goed bereikbaar. De Utrechtse Baan geeft directe aansluiting op de A12 en het kantoor beschikt over 25 parkeerplaatsen. Deze kantoorruimte ligt pal achter het historische Haagse uitgaanscentrum (buurtschap 2005), met zijn vele antiekwinkels, stadspaleizen, musea, theaters, restaurants en winkels. Aan de andere kant van het kantoor vind je het zakencentrum van Den Haag.