Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Overschiestraat 63, Amsterdam

gemiddelde: 4.7 van 5 (11 reviews)

Didier Paardekooper

Email: d.paardekooper@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 90

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
20m2 tot 550m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Overschiestraat 63 1062 XD Amsterdam
Diensten
24 uur toegangLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.5km metrohalte: 0.4km bushalte: 0.8km tramhalte: 0.8km
Voorzieningen
AirconditioningAlarmsysteemKlimaatbeheersingssysteemPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Zoek je een mooie kantoorruimte in Amsterdam? In het zuiden van de stad, in Riekerpolder, zijn kantoorruimtes beschikbaar in een prachtig kantoorgebouw. De kantoorruimtes variëren in grootte van 20 tot 550m² . De verdieping die je zult huren, deel je met (jonge) ambitieuze scale-ups en startups, die voor een inspirerende kantoordynamiek zorgen.

Het kantoorgebouw is, door de vormgeving van het pand, een opvallende verschijning. Eenmaal binnen waan je je in een stijlvolle ontvangsthal vanwaar je de trap of lift kunt nemen naar de hoger gelegen kantoorruimtes. Elke verdieping is voorzien van gedeelde toiletgroepen, een pantry en vergaderzalen. Daarnaast is er een gameroom en een loungehoek aanwezig.

Momenteel ondergaat dit kantoor een grote make-over tot hipste en nieuwste kantoor van Amsterdam. Als nieuwe huurder kun jij dus verzekerd zijn van nieuw design, de meest luxe uitstraling en de beste faciliteiten. Als je op tijd bent, kan ook jij misschien nog een plek bemachtigen! 

De omgeving van Overschiestraat 63, Amsterdam

Deze kantoorruimte in de Amsterdamse Riekerhaven wordt omringd door openbaar vervoer, snelwegen en gezelligheid. Recht tegenover het kantoorgebouw raast de A10 voorbij. De metrohalte Henk Sneevlietweg is op loopafstand te vinden. Daarnaast loop je in minder dan 10 minuten de Schinkelbuurt in en het Hoofddorpplein op.