Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Nachtwachtlaan 20-24, Amsterdam

gemiddelde: 5 van 5 (1 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
154m2 tot 154m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Nachtwachtlaan 20-24 1058 EA Amsterdam
Diensten
ReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.7km metrohalte: 0.7km bushalte: 0.6km tramhalte: 0.9km
Voorzieningen
Airconditioning
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Deze unieke en tevens volledig gerenoveerde kantoorruimte aan de Nachtwachtlaan 20-24 in Amsterdam heeft nog ruimte beschikbaar voor jou! Altijd al in een kantoor willen werken die volledig is ingericht op de ondernemer/organisatie van deze tijd? Huur dan een kantoorruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw! Het gebouw is pas geleden volledig onderhanden genomen en geeft jouw bedrijf een bijzonder professionele uitstraling. Bij binnenkomst merk je meteen dat er veel aandacht besteed is aan de inrichting. Het open ontwerp, de strakke en industriële look, opengewerkte plafonds en speelse inrichting dragen allen bij aan deze prachtige werkomgeving. De glazenwanden zorgen daarbij voor de gewenste dosis aan daglicht. Het betreft een kantoorruimte van 154m² dat nog beschikbaar is. De kantoorruimtes worden kant en klaar (turnkey) opgeleverd.

Het kantoor ligt in het Rembrandtpark en heeft een prachtig uitzicht over de park en de rest van Amsterdam.

De omgeving van Nachtwachtlaan 20-24, Amsterdam

Dit kantoor bevindt zich direct aan de A10 en midden in het Rembrandtpark. Een prachtige locatie om vanuit te ondernemen en ook direct je netwerk uit te breiden. Er zijn namelijk diverse andere (gerenommeerde) bedrijven gevestigd in dit gebouw, onder andere Bruut Amsterdam, Metro holland en Icepay.

De locatie van dit kantoor is zeer goed te bereiken. Door de ligging direct aan de A10 kun je er met de auto gemakkelijk komen. Kom je met het OV? Geen enkel probleem! De kantoorruimte bevindt zich op loopafstand van zowel Lelylaan als het Surinamerplein.