Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Duivendrechtsekade 85, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
5m2 tot 22m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Duivendrechtsekade 85 1096 GG Amsterdam
Diensten
LunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.5km metrohalte: 1km bushalte: 0.3km tramhalte: 1km
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Werken in een losse en toch professionele werkomgeving met Industrieel en creatief karakter? Dat kan in deze fantastische kantoorruimte aan de Duivendrechtsekade te Amsterdam Oost. Het kantoor is open ingericht waardoor er veel lichtinval en een mooi uitzicht is. Vanaf je werkplek kijk je uit over het water. Het ideale aan deze locatie is dat je gemakkelijk in contact komt met de andere huurders en je lekker door kunt werken door de positieve kantoordynamiek die duidelijk voelbaar is. Bij het huren van een werkplek krijg je een eigen bureaustoel en heb je de mogelijkheid om spullen op te bergen in een gedeelde kast. Er wordt onderling veel samengewerkt, dus dat kan ideaal zijn voor zowel zelfstandig ondernemers als kleine bedrijven. Er zijn nog een aantal werkplekken beschikbaar.

De omgeving van Duivendrechtsekade 85, Amsterdam

Deze kantoorruimte bevindt zich nabij de Spaklerweg, een omgeving die de laatste jaren bijzonder snel ontwikkelt heeft en zich het beste laat kenmerken door een aangename combinatie van wonen, werken en winkelen. Bovendien komen er steeds meer leuke restaurants en uitgaansgelegenheden bij in de buurt.

Het kantoor is bovendien uitstekend te bereiken. Met de auto ben je binnen twee minuten op de A10, vanwaar je alle kanten in Nederland op kan. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie prima te bereiken. NS-Treinstation Amstel, Duivendrecht en Amsterdam Bijlmer Arena (Amsterdam Zuidoost) liggen in de buurt.