Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Prinsen Bolwerk, Haarlem

gemiddelde: 4 van 5 (1 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.nl

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
355m2 tot 355m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Prinsen Bolwerk 2011 MA Haarlem
Diensten
Vergaderzalen
Bereikbaarheid
treinstation: 0.2km bushalte: 0.2km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Op zoek naar kantoorruimte in een monumentaal kantoorgebouw in Haarlem? Dan ben je bij dit kantoor aan het Prinsen Bolwerk aan het juiste adres. In deze karakteristieke kantoorvilla kun je al een kantoorruimte huren vanaf 355 m2 verdeeld over vier verdiepingen. Het kantoorgebouw is nog voorzien van de originele details van vroeger. Dit is ook terug te zien in de moderne kantoorruimtes. Deze zijn overigens van alle benodigdheden voorzien die de moderne gebruiker nodig heeft en kunnen geheel naar eigen wens in worden gericht. 

De omgeving van Prinsen Bolwerk, Haarlem

Deze monumentale kantoorvilla kan worden gevonden aan het Prinsen Bolwerk in Haarlem centrum. Door de centrale ligging van het kantoor bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden op een kleine loopafstand in het bruisende stadshart van Haarlem. Aan de achterzijde van het kantoor is het groene stadspark De Bolwerken en de Kloppersingel gelegen.

De bereikbaarheid van het kantoor is optimaal te noemen. Zo is het kantoor goed te bereiken met de auto via de naast gelegen N200, die aansluit op de A200 en de A9. Voor het openbaar vervoer hoef je niet ver te zoeken. Tegenover het kantoor ligt namelijk het station van Haarlem. Hier vertrekken diverse bus- en treinlijnen.