Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Curieweg 7, Spijkenisse

gemiddelde: 3 van 5 (1 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
20m2 tot 356m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Curieweg 7 3208 KJ Spijkenisse
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 5.8km metrohalte: 2km bushalte: 0.4km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in een prominent gelegen kantoorgebouw te Spijkenisse. Het kantoor bevindt zich aan de Curieweg en ligt op een goed zichtbare locatie aan de drukke verkeersader de Groene Kruisweg. Je kunt kantoorruimte huren vanaf 20 m2 in dit kantoor. De beschikbare kantoorruimte is modern en geheel naar eigen wens en stijl in te richten. Verder is het kantoor van alle voorzieningen die de moderne gebruiker nodig heeft voorzien. Bovendien is er een mogelijkheid om te parkeren op het eigen terrein van het kantoor.

De omgeving van Curieweg 7, Spijkenisse

De kantoorruimte is te vinden aan de Curieweg in Spijkenisse. In de nabije omgeving van het kantoor zijn twee parken, namelijk het Hartelpark en Park Vogelenzang. Verder zijn er veel huizen, bedrijven, winkels en enkele scholen en hotels te vinden.

De bereikbaarheid van het kantoor is zeer goed. Op loopafstand van de kantoorruimte zijn verschillende bushaltes te vinden. Met de auto bereik je het kantoor snel en eenvoudig via de N218 en de Groene Kruisweg die in enkele minuten aansluiten op de nabij gelegen A15.