Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Sophialaan 5, Utrecht

Nog geen reviews geschreven

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 150m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Sophialaan 5 3542 AR Utrecht
Diensten
VergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.6km bushalte: 0.3km tramhalte: 3.4km
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Op zoek naar kantoorruimte, opslagruimte of flexibele werkplekken in Utrecht West? Het kan allemaal in dit kantoorgebouw aan de Sophialaan. Je kunt in dit kantoorgebouw een kantoorruimte huren vanaf 15 m2 tot circa 150 m2. Deze kantoorruimte zijn onder andere voorzien van kabelgoten, een systeemplafond en worden gemeubileerd opgeleverd. Naast kantoorruimte zijn er in dit kantoorgebouw ook flexibele werkplekken te huur. Deze zijn voorzien van een bureau met goed zittende bureaustoel. Het kantoorgebouw heeft ook nog een grote opslagruimte te huur. Bij het kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

De omgeving van Sophialaan 5, Utrecht

Het kantoorgebouw kun je vinden aan de Sophialaan in Utrecht. In het havengebied waar het kantoorgebouw is gelegen kun je diverse bedrijven vinden. Een aantal van deze bedrijven zijn Hema, United Soft Drinks, Beuk Horeca en Charles Vögele.

De bereikbaarheid van het kantoor is zeer goed met eigen vervoer. Zo ben je in enkele minuten met de auto bij de op- en afrit van de A2. Deze sluit aan op de A9, A10 en de A12. Het kantoor is minder goed te bereiken met het openbaar vervoer.