Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Papendorpseweg 91-99, Utrecht

gemiddelde: 3.7 van 5 (3 reviews)

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 1200m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Papendorpseweg 91-99 3528 BJ Utrecht
Diensten
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 2.8km bushalte: 0.3km
Voorzieningen
Rolstoeltoegankelijk
Parkeren
Op eigen terrein of garageVrij in de omgeving

Over dit kantoor

Wilt u graag kantoorruimte huren op een bijzonder goed bereikbare locatie in Utrecht West? Dat kan in dit imposante kantoorgebouw aan de Papendorpseweg. In het kantoor kan je zowel werkplekken als een kantoorruimte huren. Er kan al kantoorruimte gehuurd worden vanaf 10 m2 tot circa 150 m2. Iedere kantoorruimte in het kantoor is goed verzorgd en naar wens gemeubileerd te huur. Het is ook mogelijk om de kantoorruimte geheel naar eigen wens in te richten. De werkplekken zijn ook professioneel verzorgd en voorzien van een ruim bureau en een goed zittende bureaustoel. Kortom, huren in dit kantoor is werken op een perfect bereikbare locatie in een aangenaam kantoor.

De omgeving van Papendorpseweg 91-99, Utrecht

Het kantoor kan worden gevonden op het bedrijventerrein Papendorp. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn veel verschillende bedrijven als Baker Tilly Berk, Atos en Unit4IT te vinden.

Het kantoor kent ook een uitstekende bereikbaarheid. Door de directe ligging aan de op- en afrit van de A12 is het kantoor zeer goed met eigen vervoer te bereiken. Op zes minuten loopafstand zijn twee bushaltes met diverse buslijnen te vinden.