Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Arlandaweg 92, Amsterdam

gemiddelde: 4 van 5 (4 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 450m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Arlandaweg 92 1043 EX Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.4km metrohalte: 0.4km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.3km
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Ben jij op zoek naar een kleinschalig en persoonlijk bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Sloterdijk? In dit kantoor aan de Arlandaweg 92 zijn verschillende moderne en lichte privé units te huur voor (jonge) ondernemers. Al vanaf 15 m2 tot 450 m2. De kantoorunits hebben veel daglicht, zijn ruim en modern opgezet en voorzien van alle faciliteiten. In de gemeenschappelijke ruimtes kun je, in een gezellige sfeer, kennismaken en samenwerken met de andere ondernemers binnen het kantoor. Op het eigen terrein van het kantoorgebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voor jou en je klanten.

De omgeving van Arlandaweg 92, Amsterdam

Het kantoor bevindt zich aan de Arlandaweg in Amsterdam. In de directe omgeving zijn onder andere een Holiday Inn Express, twee hoge scholen en een aantal andere bedrijven te vinden. Dichtbij het kantoor vind je het Westerpark, hier worden diverse evenementen georganiseerd. Dit kan interessant zijn wanneer je zakenrelaties ontvangt in je kantoorruimte.

De bereikbaarheid van het kantoor is meer dan uitstekend. Met eigen vervoer is het kantoor te bereiken via de A5, de A10 en de N200. Voor het openbaar vervoer hoef je ook niet ver te zoeken. Op 5 minuten loopafstand ligt namelijk NS-station Amsterdam Sloterdijk. Hier gaan verschillende treinen, bussen en metro's richting Amsterdam Centraal en kan je naar andere steden reizen.