Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Warmoesstraat 155, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Didier Paardekooper

Email: d.paardekooper@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 90

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
31m2 tot 31m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Warmoesstraat 155 1012 JC Amsterdam
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.7km metrohalte: 0.4km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.1km
Voorzieningen
AlarmsysteemPantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in dit moderne kantoorpand aan de Warmoesstraat 155 in Amsterdam. Het kantoorpand stamt uit 1600 en is in het verleden een koopmanshuis, een herberg, een tabaksfirma en een pension geweest. Het gaat om een kantoorruimtes van 31 m2 die is voorzien van onder andere: Een gedeelde pantry met vaatwasser en ijskast, Snel internet, Individuele intercom en voordeuropener en Individueel alarm.

De omgeving van Warmoesstraat 155, Amsterdam

Het kantoor bevindt zich aan de Warmoesstraat 155 in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn de twee grote winkelstraten van Amsterdam te vinden, namenlijk: de Nieuwendijk en de Kalverstraat. Naast het winkelaanbod zijn er ook meer dan voldoende eet- en  uitgaansmogelijkheden in de buurt te vinden.

Omdat het kantoor midden in Amsterdam ligt, is het kantoorpand uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Zo zijn er verscheidene tram- en bushaltes in de buurt van het kantoor. Ook het Centraal Station is op 10 minuten loopafstand te bereiken. Hiervandaan gaan verschillende treinen naar alle grote steden door heel het land.