Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Laan van Meerdervoort 51, Den Haag

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
215m2 tot 215m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Laan van Meerdervoort 51 2517 AE Den Haag
Diensten
24 uur toegangLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 2km metrohalte: 2.1km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.2km
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag kan je een kantoorruimte huren van 215 m2. Het pand staat in een omgeving gelegen waar zich veel ambassades, advocaten- en notariskantoren hebben gevestigd. In het kantoor zelf zit bijvoorbeeld de ambassade van Thailand. Andere huurders in het kantoorgebouw zijn: Rijksgebouwendienst en MS. De kantoorruimte beschikt over veel voorzieningen. Zo is er een liftinstallatie, kabelgoten, beveiligingsinstallatie en een systeemplafond in het gebouw. De sfeer in het kantoor is aangenaam en bied je een heerlijke omgeving om vanuit te ondernemen.

De omgeving van Laan van Meerdervoort 51, Den Haag

De kantoorruimte bevindt zich aan de Laan van Meerdervoort in het centrum van Den Haag. Op loopafstand zijn veel faciliteiten gevestigd. Zo is het Vredesplein, Prins Hendrikplein, de Anna Paulownastraat en het Noordeinde hier in de buurt. In de nabije omgeving zijn daardoor veel lunch, diner- en winkelvoorzieningen. 

De bereikbaarheid van het kantoor is goed. Via de Laan van Meerdervoort en de Utrechtsebaan bereik je snel de Rijkswegen A44, A4 en A12. Voor het openbaar vervoer zijn de opstapplaatsen van de tramlijnen 1 en 10 en de buslijnen 20 en 24 op loopafstand gelegen.