Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Daalwijkdreef 47, Amsterdam Zuidoost

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
22m2 tot 210m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Daalwijkdreef 47 1103 AD Amsterdam Zuidoost
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.8km metrohalte: 0.7km bushalte: 0.1km tramhalte: 1.6km
Parkeren
Op eigen terrein of garageVrij in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte aan de Daalwijkdreef in Amsterdam Zuidoost huren? Het kantoorpand aan de Daalwijkdreef biedt een professionele en inspirerende werkomgeving voor verschillende bedrijven en zelfstandige professionals. De muren zijn licht en er zijn veel ramen waardoor je een aangename werkomgeving hebt. Dankzij de moderne inrichting kun je hier direct aan de slag en je focussen op je onderneming. Als huurder kun je gebruik maken van alle faciliteiten in het kantoorpand zoals: de business lounge, de ontvangstlobby en de moderne receptiebalie met sfeerverlichting. 

De omgeving van Daalwijkdreef 47, Amsterdam Zuidoost

Zuidoost heeft zich in de laatste jaren ontwikkelt tot een geweldig business park met onbegrensde mogelijkheden. Veel grote vooraanstaande bedrijven zijn al in de omgeving gevestigd, onder andere de Deutsche bank, Endemol en ING. In de buurt zijn diverse Amsterdamse trekpleisters gesitueerd, namelijk de Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Arena Boulevard.

De bereikbaarheid van het kantoorpand is met zowel het eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend. De Gooiseweg is tegenover het kantoorgebouw gelegen en heeft verbindingen met de Rijkswegen A1, A2, A9 en de Ringweg A10. Voor het kantoor zijn tevens een tweetal bushaltes te vinden met directe verbindingen naar Bijlmer Arena, Station Haarlem en Diemen Noord.