Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Baden Powellweg 305, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
70m2 tot 350m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Baden Powellweg 305 1069 LH Amsterdam
Diensten
24 uur toegangLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 2.8km metrohalte: 2.7km bushalte: 0.5km tramhalte: 3.1km
Voorzieningen
Klimaatbeheersingssysteem
Parkeren
Op eigen terrein of garageVrij in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur op een mooie groene locatie in een representatief kantoorgebouw in Amsterdam. De kantoorruimtes zijn afgewerkt met oog voor detail en kwaliteit. De kantoorruimtes hoeven alleen nog ingerecht te worden. Dit kan geheel naar eigen smaak gedaan worden, daarmee kun je ervoor zorgen dat het imago en de identiteit van zouw bedrijf benadrukt worden door de uitstraling en indeling van het kantoor. Er is circa 249 m2 kantoorruimte te huur in het kantoorgebouw.

De omgeving van Baden Powellweg 305, Amsterdam

Het gebouw is gelegen in Osdorp op een relatief klein bedrijventerrein met een aantal andere bedrijven. In de nabije omgeving zijn verschillende winkels, woningen en andere voorzieningen aanwezig. Het kantoor biedt uitzicht op een aantal groenstroken die zorgen voor een aangename sfeer.

Het kantoorpand heeft een uitstekende bereikbaarheid. Met eigen vervoer bereik je het kantoorpand via de A4 (afslag Sloten) en via de A10 West (afslag Osdorp). Het kantoor heeft een eigen parkeerterrein waar je een plaats kunt huren, tevens is er een gratis parkeerplaats op het naast gelegen terrein. Middels tramlijn 1 kun je vanaf station Amsterdam Centraal of Amsterdam Lelylaan bij het kantoor komen. Daarnaast is het gebouw te bereiken met buslijn 192.