Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Willem de Zwijgerlaan 350-352, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 30m2
Type object
Adres
Willem de Zwijgerlaan 350-352 1056 Amsterdam
Diensten
24 uur toegangLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.5km metrohalte: 1.4km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.3km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

In dit grote bedrijfsverzamelgebouw te Amsterdam West kun je kantoorruimte en werkplekken huren. Er zijn in dit kantoor veel creatieve ondernemers gevestigd en er wordt onderling veel samengewerkt. Dit komt mede door de open inrichting van de ruimtes en de vele gezamenlijkte ruimtes. De kantoorruimte heeft een industriële uitstraling, met veel licht, een hoog plafond en een prachtige gietvloer. De werkplekken bestaan uit een groot, verstelbaar bureau met comfortabele bureaustoel. Als huurder mag je van alle voorzieningen in het pand gebruik maken. 

De omgeving van Willem de Zwijgerlaan 350-352, Amsterdam

De directe omgeving bestaat uit een mooie mix van wonen en werken. Aan de voorkant van het gebouw zijn met name woningen te vinden en aan de achterkant vind je vooral bedrijven. De bedrijven in de buurt zijn zeer divers van aard, zo zijn er een aantal autogarages, maar ook een jachtwerf en een Bo-rent. De Jan van Galen straat ligt op steenworp afstand van het kantoor, hier zijn verschillende winkels en andere voorzieningen als Cafés en restaurants.

Het kantoor aan de Willem de Zwijgerlaan is, zowel met eigenvervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Met de auto kun je via afslag S103 of S104 in ongeveer 5 minuten op locatie zijn. Dankzij de centrale ligging in Amsterdam West is het bedrijfspand uitstekend te bereiken per fiets. Tram 12 en 14 stoppen op loopafstand van het pand en bus 80 en 82 stoppen recht voor de deur.