Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Anthony Fokkerweg Valschermkade, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 150m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Anthony Fokkerweg Valschermkade 1059 Amsterdam
Diensten
24 uur toegangLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.7km metrohalte: 0.6km bushalte: 0.3km tramhalte: 0.9km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

In dit prachtige, modern en ruim ingerichte kantoor zijn werkplekken en een kantoorruimtes te huur. Dit pand is gelegen op het industriegebied de Schinkel. De beschikbare ruimtes en werkplekken zijn gelegen op de eerste verdieping. De (giet)vloeren en wanden zijn wit en omringd met ramen. De systeemplafonds zijn weggehaald, waardoor het pand een echte industriële uitstraling krijgt. Een werkplek bestaat uit een bureau met een aangename bureaustoel. Dit is een ideale locatie om te ondernemen. Er zijn bovendien ruim voldoende vergadermogelijkheden.

De omgeving van Anthony Fokkerweg, Amsterdam

Op het terrein zijn diverse voorzieningen aanwezig waardoor u aan niets te kort komt. Er zijn zowel kleine als grote bedrijven gevestigd in de buurt. Er zit bijvoorbeeld een vestiging van PWC en het kantoor van festival organisatie Loveland. Het Hoofddorpplein in de buurt, maar mocht je verder het centrum in willen is dat gemakkelijk te doen. 

Het industrieterrein waar dit kantoorgebouw gevestigd is zit direct naast de A10. Het is daarom per auto uitstekend te bereiken. Daarnaast is het voor Amsterdam uiterst goedkoop om hier te parkeren en is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Met het OV is dit pand ook goed te bereiken, er zijn namelijk verschillende bushaltes en een metrostation (Henk Sneevlietweg) in de buurt.