Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Mr. D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem

gemiddelde: 4 van 5 (4 reviews)

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 2000m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Mr. D.U. Stikkerstraat 10 6842 CW Arnhem
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.3km bushalte: 0.9km
Parkeren
Op eigen terrein of garageVrij in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mr. D.U. Stikkerstraat te Arnhem. Het kantoorgebouw is een beeldbepalend, markant kantoor wat zeer ruim en modern is opgezet. In het Arnhemse kantoorgebouw zijn er naast losse kantoorruimte ook vrije- en vaste werkplekken. Er zijn hier diverse ondernemers gevestigd, waardoor er een mooie mix is ontstaan. Naast het lekker werken kun je hier ook prima brainstormen en lekker lunchen in het nieuwe restaurant met de andere ondernemers in het kantoorgebouw. 

De omgeving van Mr. D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem

Het kantoor is te vinden aan de Mr. D.U. Stikkerstraat op het bedrijventerrein Gelderse Poort in Arnhem. Het kantorenpark "Gelderse Poort" biedt veel voordelen en er is een grote potentiële klantenkring door de diverse kantoorgebruikers zoals: Rabobank, KPMG en Das rechtsbijstand.

De bereikbaarheid van het kantoorpand is zeer goed. Het kantoorpand is strategisch gelegen ten opzichte van de belangrijke uitvalswegen zoals: de Rijkswegen A325, A15 en A12. Het openbaar vervoer is ook geen enkel probleem. Voor de deur van het kantoor is namelijk een bushalte te vinden met directe verbinding naar het centraal station van Arnhem.