Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Herengracht 450, Amsterdam

gemiddelde: 4.4 van 5 (5 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
30m2 tot 500m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Herengracht 450 1017 CA Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.7km metrohalte: 0.5km bushalte: 0.6km tramhalte: 0.8km
Voorzieningen
Airconditioning
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

In dit kantoorgebouw in het centrum van Amsterdam zijn diverse kantoorruimtes en werkplekken te huur. De kantoorruimte bevindt zich in een statig grachtenpand en zal, net als de omgeving, gegarandeerd indruk maken op klanten. Je kunt je eigen afsluitbare kantoorunits huren vanaf 30m2 tot 500m2. De individuele werkplekken zijn te huur in het shared office gedeelte van het gebouw. Dit kantoor is werkelijk ideaal voor ondernemers die willen werken in een professionele werkomgeving met andere ondernemers of freelancers. Ondernemers kunnen hier van elkaar leren, nieuwe contacten leggen en soms zelfs samenwerken. Bovendien kun je lid worden, dan krijg je toegang tot de business club gelegen in de brasserie en je kan een vergaderzaal huren tegen gereduceerd tarief. 

De omgeving van Herengracht 450, Amsterdam

Dit kantoorgebouw bevindt zich in de grachtengordel van Amsterdam op een steenworp afstand van het bruisende centrum met alle winkelstraten. De omgeving staat vol met bijzonder mooie panden en is daarmee ideaal om klanten te ontvangen. Bovendien zijn er tal van horeca gelegenheden die uitstekend geschikt zijn voor zakelijke afspraken. Het kantoor ligt ter hoogte van de Leidsestraat en op enkele minute lopen naar het Leidseplein. DIt is een toeristische hotspot die tevens venues als de Paradiso en de Melkweg huisvest. Hier kun je na werktijd terecht voor unieke concerten en voorstellingen.

Het kantoorpand is zeer goed bereikbaar. Vanaf de A10 ben je binnen 10 minuten bij op locatie, waar op de openbare weg of in de parkeergarage geparkeerd kan worden. In de buurt zijn verschillende tramlijnen aanwezig (1, 2, 5, 16, 24 en 25) die in directe verbinding staan met de belangrijke treinstations.Met de fiets is het helemaal gemakkelijk om naar dit kantoor op de Herengracht te komen. Dankzij de centrale ligging kun je vanuit heel Amsterdam met de fiets reizen.