Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Czaar Peterstraat Leeghwater, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 45m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Czaar Peterstraat Leeghwater 1018 Amsterdam
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 1km metrohalte: 1.7km bushalte: 0.6km tramhalte: 2.9km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Er zijn nog drie fulltime privé werkplekken beschikbaar aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Het kantoor bestaat uit een grote kamer met een strakke en moderne inrichting. Er is duidelijk goed nagedacht over de inrichting die bestaat uit grote open kasten met originele accenten. Bij het huren van een werkplek krijg je een verstelbare tafel met een goede bureaustoel en een kastje. Het kantoor beschikt over veel voorzieningen, waar iedereen gebruik van mag maken.

De omgeving van Czaar Peterstraat, Amsterdam

De buurt rondom de Czaar Peterstraat is de laatste jaren steeds meer in trek. Er zijn hier veel panden gerenoveerd en er zijn diverse leuke winkels en bedrijven bijgekomen. Zo zit er in de buurt een broodjeszaak, koffiezaak en een kaaswinkel. Er zijn ook verschillende leuke restaurants in de nabije omgeving. Vanaf deze buurt ben je binnen no-time in het centrum van Amsterdam.

De bereikbaarheid van het kantoor is zeer goed. Tramlijn 10 stopt voor de deur. Bovendien staat het kantoor met tram 26 of bus 22 in een directe verbinding met Amsterdam CS. Met de auto ben je vanaf de A10 binnen 10 minuten via de IJ-tunnel of de Piet Heintunnel op locatie.